iQConquer


iQConquer
  • Publisher: Endre Olah
  • Genre: Board
  • Released: 3 Jan, 2014
  • Size: 14.8 MB
  • Price: $0.99
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Az iQConquer a népszerű Honfoglaló című játék mintájára készült, de kicsit másabb játékmenetet alkalmaz. 2, illetve 3 játékos játszhatja a játékot. A 2 játékos módban a játék menete is különbözök a 3 játékos játékmenettől.

Ha nincs játékos elérhetően, hogy ne unatkozz, játszhatsz robot játékosok ellen. Ehhez nem kell mást tenned, mint 30 másodpercet várni az elérhető játokosokra. Ha nincs játékos, a robot(ok) ugranak be helyettük.

iQConquer is a special conquer game, where knowledge leads you to the top of the small World.

!!! IMPORTANT !!! The game requires internet access and 2 or 3 game center players. Invite your friends to the game if you cannot find players online or wait 30 seconds to play with the robot players.

Game questions will be in several languages later. To play the game select your language first. Auto-matching players based on their selected language.

You can enter your own question to the game, once at a time. As soon as your submitted question approved, you can enter an additional one etc....

Use the preferred time setting function to inform others, when will you be available online and set your local notification to let your iPhone/iPad remind you for your preferred time setting!

Enjoy the game and good luck!

--- Magyar leírás ---

A játékban minél nagyobb terület elfoglalása a cél.

!!! FONTOS !!! A játékhoz internet kapcsolat szükséges.

Az online játékosok automatikus összesorsolása a kiválasztott nyelv alapján történik, illetve a kérdések nyelve is ennek megfelelően kerül kiválasztásra.

Saját kérdéseidet beküldheted a játék kérdés szerkesztőjével. Egyszerre csak egy kérdésed várakozhat jóváhagyásra. Amint megkaptad a jóváhagyást a kérdésedre, újabbat küldhetsz be. Jóváhagyás után a kérdésed megjelenik a játék során.

Használd a kedvenc időpont beállítást, hogy mások is láthassák, mikor leszel elérhető egy játékra és hogy beállítsd a helyi emlékeztetőt ezzel egyidőben!

Jó játékot és sok szerencsét!

What's New in Version 2.1.14

-Adding All-time best score to leaderboard.

Screenshots

Screenshot 1 of 6 Screenshot 2 of 6 Screenshot 3 of 6 Screenshot 4 of 6 Screenshot 5 of 6 Screenshot 6 of 6