Saran Radyolar


Saran Radyolar
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Saran Radyo uygulaması ile iPhone, iPod Touch ve iPad üzerinden Radyo Tatlıses, Radyo Showtime, Radyo Trafik kanallarını dinleyebilir, Radyo Spor kanalını ise hem dinleyebilir hemde canlı olarak izleyebilirsiniz.

Radyo SPOR

Radyo Spor, Türkiye’ nin ilk spor radyosudur.

Ulusal radyo olan RADYO SPOR 14 merkezde yayındadır. 15 Mayıs 2005’ te, Saran Holding bünyesinde programlı yayına başlayan Radyo Spor’ un Yayın Yönetmenliği görevini Barış Ertül yürütmektedir.

Çok önemli spor yazarları ve radyo programcılarının program yaptığı Radyo Spor’ da, Fortis Türkiye Kupası, Takımlarımızın UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Milli Takımımızın tüm maçları orijinal stat efekti ile canlı olarak yayınlanmaktadır. Ayrıca At yarışları da Radyospor’dan canlı olarak yayınlanmaktadır.


Radyo Slowtime

Romantik Şarkılar Slowtime`da Aşka Geldi

Radyo Slowtime Yayın Yönetmenliği ve Müzik Direktörlüğünü Deneyimli ve Ünlü Radyocu Kadir Çetin Gerçekleştiriyor.

Kadir Çetin; dinleyici isteklerini de yayınladığı haftaiçi hergün 11:00-15:00 Saatleri arasında yayında olurken,Cuma geceleri de 19:00-23:00 saatleri arasında ise 'Aşkını İtiraf Et' adlı program ile dinleyicilere ilan-ı aşk ettiriyor.

'Kalbinin Sesi' sloganı ile yayın hayatına devam eden Slowtime Aşkın sesi Aşk Şarkılarının adresi olarak birbirinden kaliteli ve akıllara yer etmiş sevilen eski ve yeni şarkıları düzgün anonslarla dinleyiciler ile buluşturuyor.

Slowtime da 07:00-23:00 saatleri arasında canlı yayınlar yer alıyor,gecenin en sevilen zamanlarında ise özenle hazırlanmış birbirini takip eden şarkılar dinleyicileri karşılıyor

Güne Aşk ile Günaydın diyerek başlamak isteyen dinleyiciler 'Aşka Günaydın' Programını haftaiçi her sabah 07:00-11:00 Saatleri arasında dinliyor.

Teknolojinin sürekli geliştiği bir dünyada sektörel gelişmelri yakından takip eden ve adaptasyonunu gerçekleştiren Slowtime iphone,internet,uydu,digital platform ve diğer cep telefonu uygulamalarında Saran Radyolar adı altında yerini almış olup dinleyicinin olduğu her yerde sesini duyurmaktadır.

Gerek Verici ve Anten sistemleri ve gerekse stüdyo ekipmanlarını son teknoloji ürünlerinden yenileyen en iyi alt yapı yatırımın yapan Radyolar olarak bilinen Saran Holding Radyolarının bir üysesi olan Slowtime da tamamen otomasyon sistemleri kullanılmakta olup reklamlar tanıtımlar vb içerikler tam zamanında kusursuz yayınlanmaktadır.


104.2 Radyo TRAFİK

İstanbul’da 104.2 frekansından yayın hayatına başlayan Radyo Trafik, İstanbul halkının hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan Türkiye’nin Trafik temalı ilk ve tek radyosudur.
Radyo Trafik, adından da anlaşılacağı üzere özellikle trafikte radyo dinleyen büyük bir kesime hitap etmek üzere yayın hayatına başlamıştır. Dinleyenlerine öncelikle istanbul’un trafik ve hava durumu bilgilerini yoğun bir şekilde verecek olan radyo Trafik, Bunun yanı sıra İstanbul’daki sosyal aktiviteleri duyuracak ve dinleyicilerine şehir rehberliği yapmak için çalışmalarını sürdürecektir.
İstanbullular şehirdeki tüm haberleri Radyo Trafik’ten öğrenecek, ünlü restaurantları, en ucuz alışveriş adreslerini ve nöbetçi eczanelere kadar birçok bilgiyi Radyo Trafikten alabileceklerdir.

What's New in Version 1.7

- Radyo Müzik eklendi
- İyileştirmeler yapıldı

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5