eBolets 2014


eBolets 2014
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils, informació contrastada pel Doctor en Biologia Vegetal i especialista micòleg Enric Gràcia. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l'aparició de les espècies: Ou de reig, rossinyol, marçot, carrereta, moixernó, múrgola, rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, cep d'estiu, cep rogenc, cep i cep sureny. La precisió de les prediccions arriba fins 250 m x 250 m.

L'aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada.
Una vegada s'hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l'aplicació. Per tant, l'aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.

eBolets té l'objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l'any 2014.

Activitat subvencionada pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.

What's New in Version 1.0.6

Nova versió que corregeix errors de compatibilitat amb iOS 8, iPhone 6, iPhone 6 plus.

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9