Çifte Dikiş 1


Çifte Dikiş 1
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Çıldırtan soruları ve eğlendiren yanıtları ile yenilikçi bir bulmaca oyunu: Çifte Dikiş!!!

Problem çözmek ve hata yapmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!

Tavsiyemiz soruları önce kendiniz çözmeniz, sonra arkadaşlarınıza gösterip biraz dalga geçme fırsatı yakalamanız, eğlenceli olduğunu göreceksiniz...Unutmayın oyunda BİRBİRİNDEN FARKLI TAM 105 SORU VAR!!!

*** YENİLİK : Oyuna ipucu ve direk çözüm linkleri eklendik, takıldığınız soruda artık ipucu alabilirsiniz, eğer hiç çözemezseniz yanıt tuşuna basara çözümü öğrenebilirsiniz. Ama tavsiyemiz kendi kendinize çözmeniz yönünde olacak.

BU NE BİÇİM Bİ OYUN YAA?

Bu oyunda ilk bölümlerdeki BASİT görünen soruları bitirince artık sorulardan ve kendinizden şüphe duymaya başlayacaksınız. Unutmayın sorular saçma değildir, hepsinin kendi mantığı var. Tamam sizinkiyle aynı mantıkta olmayabilir, ama oyunun suyuna gidin, frekansı yakalayınca oyun daha keyifli olacaktır.

Bu oyun aptallık testi veya IQ testi değildir. Bugüne kadar bildiklerinizi unutarak soruları çözmeye başlayın. Oyun sadece bir zeka oyunu olmamakla birlikte alternatif yollar düşünebilme yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır (aslında bu bir zeka belirtisi ya, hadi neyse). Oynarken gülümseyecek ve bir sonraki eğlenceli soruya ulaşmaya çalışacaksınız.

SINIFTA KALMAK YOK :)))

Çifte Dikiş oyununda soruları çözmek için sizi yönlendiren soru yönergelerini dikkatle okumanız gerekecek. Bazen geyik tabir ettiğimiz unsurları da barındıran, bununla beraber farklı çözümler denemenize teşvik eden problemlerle karşılaşacaksınız.

HAVALI ARKADAŞLARA OYNAT, HAVANI AT!

Oyunun en keyifli yönlerinden biri arkadaşlarınızın hata yapmasını izlemek! Kendiniz oynadıktan sonra yakınlarınıza oynatarak beraberce eğlenebilirsiniz. Özellikle çok zeki ve havalı olduğunu düşünen arkadaşlara uygulayın, sonucu sizi tatmin edecektir :)))

ÖZELLİKLERE BAKALIM:

- Kolay kontroller (tıklama veya sürükleyip bırakma)
- 18 gruba ayrılmış 110 eğlenceli soru
- Puan cetveli
- Eğlenceli grafik görselleri
- İyi tasarlanmış müzik ve ses efektleri
- Facebook ve Twitter üzerinden puan karşılaştırma

DEHA'MIYIM NEYİM BEN?

Bu oyun okuma yazma bilen her yaştan insana hitap eden bir oyundur. Esprili olmasının yanında ciddi de bir oyundur. Aile bireylerinizle de rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Çifte Dikiş oyununu oynayabilmek için “deha" olmanıza gerek yok. Eğer deha olduğunuzu iddia ediyorsanız da buradan ispatlamanız için bir fırsat sunuyoruz :)


E Bİ DE NASIL OYNANIYO ONU DUYALIM:

Oyunda 18 seviye bulunmaktadır. Her seviye 5-7 arasında soru içerir. Aynı seviye içerisinde herhangi bir soruda hata yaparsanız, o seviyenin ilk sorusuna geri dönersiniz. Bulunduğunuz seviyedeki tüm soruları hatasız bir şekilde yanıtladığınızda o seviyeyi bitirip, bir sonraki kilitli olan seviyeyi açmış olursunuz. Önemli olan sadece soruları çözmek değil aynı zamanda hızlı da çözerek yüksek puan almak. İlerleyen seviyelerde puan yükseltmek için tekrar aynı soru grubuna dönüş yapabilirsiniz.

Detaylı bilgi için internet sitesi:

http://www.ciftedikis.com

İpucu için:
http://ciftedikis.com/cozumler/

What's New in Version 1.0.11

Ses takılma sorunu düzeltildi, ikon yenilendi.

Screenshots

Screenshot 1 of 6 Screenshot 2 of 6 Screenshot 3 of 6 Screenshot 4 of 6 Screenshot 5 of 6 Screenshot 6 of 6