Finish English Level 1


Finish English Level 1
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Finish English, Çoklu Vidalama Tekniği sayesinde İngilizceyi gerçekten öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
Harvard Üniversitesi’nde eğitim görmüş bir dilbilimci tarafından geliştirilen bu teknikle, her çalışmada ortalama 500 kelime bir daha unutamayacağınız bir şekilde beyninize nakşedilir. İngilizce kelimeler, 5 ayrı çalışma sayesinde beyin hücrenize vidalanır. Sıradan İngilizce öğrenme programları, bir kelimeyi belirli bir hücreye bir tek kez yerleştirirken Finish English aynı beyin hücresine bir kelimeyi 5 farklı açıdan bağlar.

Her seviyede (Level) yaklaşık 500 kelime vardır. Bir seviyeyi bitirdiğinizde bu kelimeleri bir daha aklınızdan çıkaramayacağınız şekilde öğrendiğinizi hissedersiniz.

İngilizce öğrenmek için sıradan bir kursa aylık 200 TL ödeme yapıldığı halde çok az bir öğrenme elde edilmektedir. Finish English’in bir seviyesini ödeyeceğiniz 10.49 TL ile 500 kelimeyi unutamayacak şekilde öğreneceksiniz.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10