Cino Çiftlikte Lite


Cino Çiftlikte Lite
  • Publisher: iDivino
  • Genre: Education
  • Released: 30 Jul, 2013
  • Size: 14.9 MB
  • Price: FREE!
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Hayvanları Öğreniyorum – Cino Çiftlikte Lite

Cino Çiftlikte Lite uygulaması sizlerle tanışmak için küçük bir gezinti!

Çocuk gelişimini desteklemeye yönelik olarak geliştirilen uygulamanın, okul öncesi eğitim döneminde veya özel eğitimin farklı aşamalarında olmak üzere çeşitli süreçleri desteklemek için kullanılması mümkündür. Kullanıcıların uygulamadan farklı şekil ve düzeyde, gelişimsel olarak zamana yayılan bir pencerede faydalanması hedeflenmiştir. Dil gelişiminin habercilerinden olan hayvan ses taklitleri ve bilişsel gelişimin temel unsurlarından olan eşleştirme becerisi bu uygulamanın ana konularıdır.

Cino serisinin ilk ürünü olan uygulamanın Lite versiyonunda kedi ve köpek olmak üzere iki hayvan üzerinden bir senaryo oluşturulmuştur. Bu senaryo ile çocuk:

-Çiftlik hayvanlarından köpek ile ilgili kısa hikayeyi mevcut seslendirme veya kullanıcı kaydı üzerinden dinleyerek betimleyecek,
-Çiftlik hayvanlardan köpek ile kedinin ismini, gerçek resmini ve sesini öğrenecek,
-Çiftlik hayvanlarından kedi ve köpek üzerinden ses, yavru, yuva ve besinleri eşleştirecek,
-Çiftlik hayvanlarından kedi ve köpek üzerinden hafıza, ilişki ve yapboz oyunları oynayacak,
-Başarıyla tamamladığı senaryonun sonunda farklı ödüller kazanacak,
-Türkçe ve İngilizce seçeneklerinin yanı sıra kayıt özelliği sayesinde seslendirmeler kullanıcılar tarafından istenen dilde yapılarak, uygulamayı tüm lisanlar için kullanabilecektir.

Lite versiyondaki senaryo sadece kolay seviye için yürütülmektedir. Ödül mekanizması ile ilişki kurmak için ilerleme çubuğunun ucuna gelen Cino figürü düşerken tüm kazanılan ödüllerin olduğu ekran açılır, sürükle & bırak ile yapılabilen kompozisyonlar arkadaşlar ve aile ile paylaşılmak için kaydedilebilir.

Cino ile keyifli ve eğitici bir yolculuğa hazır mısınız?!

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10