Szótanuló


Szótanuló
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Ismerd meg szótanuló, szókincsfejlesztő alkalmazásunkat!

Angol szavak kiejtése gyakorlás közben!

Szótanulás, szókincsfejlesztés
6000 leggyakrabban használt angol szó került az alkalmazásba, melyeket többféleképpen gyakorolhatsz vagy tanulhatsz meg. Elkészítheted saját leckéidet a beépített vagy általad felvitt szavakból is.
A szavak véletlenszerűen követik egymást a kijelölt kategóriákban, de a program figyeli, mely szavakat nem ismered, és ezeket gyakrabban ismétli ezzel elősegítve megtanulásukat.

Egyszerűsítettük a gépelést!
Gyorssá és kényelmessé szerettük volna tenni az angol szavak bevitelét, ezért a gyári billentyű kiosztás helyett egy másik módszert dolgoztunk ki. A qwerty billentyűk elhelyezkedésének megfelelően rajzoltuk ki a betűket, de a gyári 26 karakterből mindössze 15 karaktert jelenítettünk meg (a megfejtéshez szükséges betűket minden esetben tartalmazza). Ezzel a módszerrel gyorsabban és könnyebben tudod beírni a helyes válaszokat, akár utazás közben is, mivel négyszer nagyobb területen koppinthatsz az adott karakterre!
Nem kell külön megszokni vagy keresgetni a karaktereket, mivel ugyanott találod, ahol az eredeti billentyűzeten is van.

Gyakorlás közben
Minden szónál látható mennyiszer gyakoroltad és milyen százalékban adtál helyes választ. Gépelés közben a program jelzi, hogy az adott karaktert helyesen eltaláltad-e (zöld karakter) vagy nem megfelelően választottál (piros karakter).
A billentyűzeten található kérdőjellel pedig véletlenszerűen jelenik meg néhány karakter az adott szóból, ezzel segítve annak megfejtését.

Szókincs
A 6000 leggyakrabban használt angol szót 11 kategóriára bontottuk. Szabadon válaszható, melyik kategóriákat szeretnéd gyakorolni. Kiválaszthatsz egyszerre többet is! A listában látható százalékból megtudhatod, mennyire tudod biztosan az adott kategória szavait.

Tanfolyam
A 11 főkategóriát alkategóriákra és az adott részt befejező témazárókra bontottuk.

Napiterv

Gyakorolj rendszeresen! Napi szómennyiség beállításával határozd meg naponta mennyi új szót szeretnél megtanulni, gyakorolni.

Következő lehetőségek közül választhatsz a gyakorolni kívánt szavak kiválasztásához:
-véletlenszerűen a teljes adatbázisból, automatikus feltölti az adott szómennyiséget
-véletlenszerűen a teljes adatbázisból, felugró szavak közűl döntheted el melyiket szeretnénk gyakorolni
-alkalmazás keresőjét használva választhatod ki a szavakat

Saját leckék
Saját leckéket is létrehozhatsz, akár a programban található szavakból, akár saját szavaidból. Új leckék szavakkal való feltöltésénél további segítség, hogy gépelés közben a programban található, azzal megegyező szavakat jelzi az alkalmazás, ezzel gyorsítva a bevitelt és a saját lecke létrehozását.

Szókereső
Kereshetsz is a szavak között.






Hamarosan Magyar-Német verzió is elérhető!

What's New in Version 1.5

Support of newer devices.

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5