iTavla


iTavla
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

iTavla Online Tavla Oyunu - Versiyon 2.0

Bu uygulama hem iPhone, iPod Touch hem de iPad kullanıcıları için tasarlandı ve ücretsiz olarak beğeninize sunuldu.

Öneri ve şikayetler için : [email protected]

Gezegen Bilişim

Özellikler :

1. Online

Oyunu sadece gerçek oyuncular ile karşılıklı oynayabilirsiniz. Cihaza karşı veya aynı cihaz üzerinde beraber oynama gibi özellikler bulunmamaktadır.

2. Oyuna Giriş

Oyuna iki şekilde giriş yapılabilirsiniz.

Facebook Connect : Facebook giriş bilgilerinizi yazmanız yeterlidir. Böylece ayarlar bölümünden tercih etmeniz durumunda Facebook profil fotoğrafınız oyunda görünecektir. Bu bağlantı şekli facebook tarafından sağlanan altyapı ile sağlanmaktadır. Hem güvenlidir hemde kişisel bilgi veya profilinize biz dahil kimse erişememektedir.

Misafir Girişi : Misafir girişi yaparak otomatik isimlendirme ile oyuna hızlıca girebilirsiniz. 100 Puana eriştikten sonra otomatik isminizi değiştirebilirsiniz.

3. Puan Durumu

Puanınız skor tablosunda otomatik olarak yayınlanmaktadır. Daha fazla puan kazanmak için , rakibinize oyunun değerini katlama teklifi sunabilirsiniz. Puan hesaplaması oyuna giriş bilgilerine gçre değil cihazınızın kimlik numarasına bağlıdır. Bu demek oluyor ki, kazanılan veya kaybedilen puanlar cihaza aittir. Aynı facebook hesabı ile farklı bir cihazdan oyuna erişmeniz durumunda, sadece o cihaz için puan kazanır veya kaybedersiniz.

4. Özel mesaj

Rakibiniz ile mesajlaşabilirsiniz. Rahatsız edilmek istemiyorsanız mesaj alımını ayarlar bölümünden kapatın.

5. Ayarlar

Özel Mesaj Alımı

Sesler

Otomatik Zar : Bu seçenek kapalı duruma alındığında cihaz sallanarak zar atılabilir.

Sütun numarası gösterimi : Aslında bunu bir özellik olarak düşünmemiştik. Uygulama geliştirme aşamasında kolaylık sağlaması için kullandığımız sütun numaralarına ihtiyacınız olursa buradan açabilirsiniz.

Oynanabilir sütunları göster

Facebook durum : Facebook duvarınızın oyun oynarken otomatik olarak güncellenmesini sağlayabilirsiniz.

6. Yardım

Ülkemizde yeterince popüler olan bu oyun için pek fazla desteğe ihtiyacınız olacağını düşünmediğimizden genel oyun kurallarının bulunduğu sade bir bölüm hazırladık.

What's New in Version 2.6

Küçük yenilikler eklendi

Screenshots

Screenshot 1 of 7 Screenshot 2 of 7 Screenshot 3 of 7 Screenshot 4 of 7 Screenshot 5 of 7 Screenshot 6 of 7 Screenshot 7 of 7