ABCiTY’s Historiebog


ABCiTY’s Historiebog
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

ABCiTYs Historiebog er en app fra ABCiTY, som giver børn mellem fire og syv år et væld af muligheder for at læse, lytte, og lege med historiefortælling. Lyt til de illustrerede historier fra ABCiTYs univers, indtalt af Povl Dissing, hvor ordene bliver farvet og understreget i takt med at de læses op, så barnet selv kan læse med.
Eller nyd de korte versioner af historierne, hvor barnet endda har mulighed for at indtale sin egen version af fortællingerne. Eller prøv historieværkstedet, hvor barnet virkelig kan slippe sin kreativitet løs og digte sine helt egne historier, med et stort udvalg af karakterer, baggrunde og genstande, som kan trækkes ind i historien og bruges til at danne sine egne illustrationer.
Barnet kan også optage sin stemme, og derved tilføje lyde og fortælling til sine historier. App’en gemmer historierne, så de kan læses og vises frem senere. I butikken er der desuden mulighed for at købe flere historie, karakterer og flere genstande til at lege med i historieværkstedet. Kun fantasien sætter grænsen i ABCiTYs Historiebog.

What's New in Version 1.2

Retter fejl i bogen 'Dino og Hjertepletterne'

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5