CIFRIX


CIFRIX
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

*The most entertaining calculation game on iOS (iPad, iPhone
and iPod touch).

*Das spannende und schnellste iOS Spiel mit den Zahlen
(iPad, iPhone und iPod touch)

*Het leukste rekenspel op het iOS platform (iPad, iPhone en
iPod Touch)


Reken op CIFRIX
CIFRIX is een spannend en uitdagend rekenspel waarbij het hoofdrekenen gestimuleerd wordt. Probeer zo snel mogelijk een gegeven uitkomst te maken door op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen en te delen. Train je snelheid en rekenvaardigheid en zet een top score neer. De tijd per opgave wordt steeds minder waardoor de uitdaging steeds groter wordt. 
CIFRIX is een rekenspel waar je slimmer van wordt en dat leuk blijft!

UITLEG:
In CIFRIX is het de bedoeling om zo snel mogelijk een doelgetal te maken. Dit kun je doen door gebruik te maken van de 9 gegeven getallen en 4 rekenfuncties (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen). Het doelgetal maak je door steeds 2 van de gegeven getallen te verwerken in een som. Het antwoord van die som is vervolgens weer bruikbaar om een nieuwe som mee te maken. Zorg dat je het doelgetal binnen de tijd gemaakt hebt om naar de volgende opgave te gaan.

TIJD en SCORE:
Voor de eerste opgave in de 1e ronde heb je 120 seconden. Het verstrijken van de tijd wordt weergegeven in de tijdbalk en door de snelheid waarmee de letters van de titel bewegen. Na iedere opgave zal de tijd die beschikbaar is voor het maken van een doelgetal 5 seconden minder worden. De waarde van de overgebleven seconden zal na iedere som vermenigvuldigd worden. Vanaf de factor 1 van de 1e opgave tot bijvoorbeeld factor 25 van de 25e opgave. Hoe verder je komt, hoe groter de vermenigvuldigingsfactor en hoe meer de overgebleven seconden opbrengen.

ESCAPE:
Het kan voorkomen dat je een opgave helemaal niet meer of niet binnen de tijd kunt maken. In dat geval heb je voor elke ronde 1 ESCAPE. De ESCAPE is de button met de pijl, rechts naast het doelgetal. Door de escape te gebruiken ga je meteen door naar de volgende opgave zonder extra score.

DE CIFRIX:
Een CIFRIX betekent dat je 6 opgaven achter elkaar hebt gehaald. Bij iedere opgave die je haalt zal er een letter van de titel CIFRIX verkleuren. Als je de ESCAPE hebt gebruikt, dan zal deze bij het halen van een volgende CIFRIX weer beschikbaar zijn.

BEST SCORE & AWARDS:
De 3 beste scores zijn te zien in het AWARDS scherm. Hier zie je ook de awards die je gehaald hebt. Er zijn in totaal 18 AWARDS te halen op basis van gebruikte cijfers, rekenfuncties en prestaties.

What's New in Version 1.9

Support voor iOS 7

Screenshots

Screenshot 1 of 6 Screenshot 2 of 6 Screenshot 3 of 6 Screenshot 4 of 6 Screenshot 5 of 6 Screenshot 6 of 6