Mojje - första skoldagen


Mojje - första skoldagen
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

En dag när Mojje hittar på nya låtar i sitt rum, snubblar han över ett gammalt foto. Det är taget på Mojjes första skoldag. En dag fylld av knas och pinsamheter...

Det här är en bilderbok med uppläsning, roliga bakgrundsljud och en Mojje-låt. Du kan välja att få sagan uppläst, eller stänga av ljudet. Versionen för iPad är textad.

På vissa sidor finns ett bakgrundsljud gömt, det betyder att du kan klicka var som helst på skärmen för att lyssna på det som händer!

Vi tycker att sagor är underbara och viktiga för uppväxande generationer och väljer därför böcker och författare med det lilla extra. Vår målsättning är att producera appar som förälder och barn kan njuta av tillsammans - vid läggdags eller när en lugn stund dyker upp. Därför är våra appar helt fria från reklam, spelmoment eller annat som distraherar barnet.

Vi önskar er alla en mysig läs-stund!

Hör gärna av er med synpunkter kring hur vi kan bli bättre, eller med önskemål om böcker som ni skulle vilja få tag i i digital form.

© Text: Linda Larsson
© Bild: Johan Röstwall

ABC-sången
Text och musik: © Mojje

Uppläsare: Sol Vikström

Detta är en adaption av bilderboken “Mojje - första skoldagen”.
“Mojje - första skoldagen” är en originalproduktion från FILL & TELL AB

Denna titta lyssna-app är producerad av Happy Minds Studios © 2012.

Screenshots

Screenshot 1 of 8 Screenshot 2 of 8 Screenshot 3 of 8 Screenshot 4 of 8 Screenshot 5 of 8 Screenshot 6 of 8 Screenshot 7 of 8 Screenshot 8 of 8