KöpekSerbest


KöpekSerbest
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

O an bulunduğunuz yere en yakın veteriner, pet shop nerede bulmak için; köpeğinizle çıktığınız uzun yürüyüş sonrası hangi kafede, hangi restoranda sadık dostunuzla birlikte oturabileceğinizi, hatta hangi mağazadan alışveriş yapabileceğinizi görmek için Köpek Serbest'i kullanabilirsiniz.
Evcil hayvanınızla tatile çıkmak istediğinizde sizi kabul edecek bir otel, ya da siz tatil yaparken köpeğinizle ilgilenecek profesyonel bir pansiyon ya da bakıcı bulmak için Köpek Serbest'in sunduğu seçenekleri değerlendirebilirsiniz.
Evcil hayvan sahibi olsanız da olmasanız da talihsiz dostlarımıza yardım edebileceğiniz, belki bir tanesini evlat edinebileceğiniz barınakların adres, telefon ve ihtiyaç bilgileri yine Köpek Serbest'te mevcuttur.

What's New in Version 2.2.0

Bu uygulama Apple tarafından en son Apple imzalama sertifikasını kullanmak üzere güncellendi.

Bulunduğunuz noktanın tespit edilmesinde yaşanan sorun giderildi. Grafik iyileştirmeler yapıldı. Kullanıcı girişi uyarı pencerelerine giriş bağlantısı eklendi.

Screenshots

Screenshot 1 of 7 Screenshot 2 of 7 Screenshot 3 of 7 Screenshot 4 of 7 Screenshot 5 of 7 Screenshot 6 of 7 Screenshot 7 of 7