Omvänd Frågesport - Du måste svara fel


Omvänd Frågesport - Du måste svara fel
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Buongiorno! George var namnet. Jag kommer från en liten bergsby i västra Italien. Trevligt att träffas.

När jag var en liten flicka så råkade min mamma slänga in mig i ett element, vilket satte sina spår. Från den dagen blev allt omvänt för mig. Äta och gå på toaletten var bland de större svårigheterna att vänja sig vid.

Jag har nu hamnat i en liten telefon, där jag tillbringar mina dagar i lugn och ro. Ett av mina största nöjen är att ställa frågor till folk. Efter som hela jag är omvänd så kommer svaret på alla frågor bli omvända T.e.x, om jag frågar dig om du kan flyga, så är rätt svar JA! (Såvida du inte är superman, och i så fall: RING MIG).

Just det…ehhhh… Försök att svara rätt så ofta som möjligt. Min pappa var kanske inte den pappa man normalt kan tänka sig, och när jag får fel svar så tittar hans gener fram, vilket är lite smått pinsamt.

Jag har två olika spellägen för dig. Det första är Fri spel, där du ska svara på så många frågor utan att ha fel. Den andra är hiscore spel, där jag kommer ge dig 10 frågor, och ditt jobb är att svara rätt (det vill säga, fel) så snabbt som möjligt. Är du riktigt snabb kommer du upp på hiscore listan och tävlar mot andra människor över hela världen.

Var snäll och skriv ett snällt omdöme i appstoren och berätta hur underbar jag är. Min utvecklade (som var snäll nog att hitta ett hem åt mig i denna telefonen) skulle även bli hemskt glad om du skickade honom feedback till [email protected]. Jag å andra sidan hatar feedback! Jag är perfekt som jag är. Så det så!

Ha det gött,
George

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5