Vipme - Sana Özel İndirim ve Kampanya. Online Fırsatlar, Outlet Alışveriş & Fırsat Haberleri


Vipme - Sana Özel İndirim ve Kampanya. Online Fırsatlar, Outlet Alışveriş & Fırsat Haberleri
  • Publisher: Who Near
  • Genre: News
  • Released: 1 Sep, 2014
  • Size: 7.9 MB
  • Price: FREE!
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Vipme ile online alışveriş siteleri ve mağazalardaki indirim ve kampanyaları takip edebilir, hediye kuponlar kazanabilir, seçtiğin markaların son dakika haberlerini alabilirsin.

Markalarını seç, sana özel indirim, kampanya, hediye, kupon ve fırsatlardan ilk sen haber al.

Vipme, seçtiğin markaların online ve gerçek mağaza indirimlerini senin için takip eder ve herkesten önce haber verir. Vipme ucuz alışveriş için en önemli rehberindir, online alışveriş yapabilir veya en yakın mağaza nerde bakabilir, yol tarifi alabilirsin.

Ve Türkiye’de bir ilk!

Sana özel kişisel dergin de Vipme’de; Moda, indirimli alışveriş, teknoloji, seyahat, sağlık, astroloji, ilişkiler ve daha bir çok konuda en güncel haberler her gün senin için hazırlanan derginde yer alır. Haberler sadece senin seçtiğin ilgi alanları kullanılarak bulunur, hoşuna gitmeyen haber kaynakları zamanla karşına çıkmaz hale gelir.

Vipme sen kullandıkça seni tanır, sana uygun fırsat, indirim, kampanya ve hediyeler kazanmanı sağlar.

Vipme ile hem alışveriş tüyoları alabilir, online kampanyaları öğrenebilir, sana özel kuponlar kazanabilir, indirimli ve ucuz alışverişin tadına varabilirsin.

Alışverişe çıkmadan önce mutlaka Vipme’ye bak sana uygun online ve gerçek mağazalardaki fırsat ve indirimleri kaçırma.

Vipme her gün sana sadece senin zevkine uygun; moda, teknoloji, sağlık, seyahat, indirimli alışveriş gibi konularda haberler ve sadece seçtiğin markalardan indirimler, kampanyalar, hediye kuponları gönderecek, sakın kaçırma.

Ana haber konuları:

Kadın moda, erkek moda Teknoloji, ilişkiler, seyahat, sağlıklı yaşam, astroloji burç yorumları, evlilik düğün, erkek bakım , kadın bakım

Öne çıkan markalar:

Divarese, nike, adidas, boyner, lacoste, new balance, ray ban, nine west, koton, altınyıldız, beymen, beymen club, debenhams, inci, jump, mavi, colins, levis, network, galatasaray, fenerbahçe, rodi, shell, turkcell, avea, Vodafone, teknosa, vatan

What's New in Version 2.2.4

Hatalar düzeltildi.
Facebook paylaş düzeltildi.
Performans iyileştirmeleri yapıldı.

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9