FilmStudio Dijital Dergi


FilmStudio Dijital Dergi
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Oyuncusundan yönetmenine, yapımcısından senaristine, görüntü yönetmeninden bestecisine, set çalışanlarından figüranına hatta izleyicilere kadar televizyon ve sinema sektörü ile bir şekilde ilgisi olan herkesin göz atacağı ilk mecra olmak amacıyla yola çıktık.

Uzun ömürlü olması ümidiyle hayata geçirdiğimiz Filmstudio dergimizin her sayısında, sektörün tüm alanlarında çalışan kişilerle yaptığımız röportajlar yer alacak. Söyleşi yaptığımız kimselerin mesleki birikimlerinin yansımalarının yanında, sektöre dair görüş, düşünce ve önerilerini de bulacağınız röportajların ilginizi çekeceğine inanıyoruz.

Elbette sayılarımızda dergiciliğin vazgeçilmez unsuru olan haber dosyalarımız da yer alacak. Sinema ve televizyon sektörünü ilgilendiren hemen her konuda geniş içerikli haber dosyalarını sizlere sunacağız. Ayrıca sektörden kısa haberlere de yer vereceğiz.

What's New in Version 2.4.5

- Arayüz güncellendi
- iOS 8 ile tam bütünlük sağlandı
- iPhone6 ve iPhone 6 Plus için tam çözünürlük uyumu getirildi
- Arayüz geçişleri ve gezintisi hızlandırıldı
- Yenileme düğmesi eklendi

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10