Astroloğum


Astroloğum
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Astroloğum uygulaması ile Türkiye'nin ünlü astrologlarından Dinçer Güner ve ekibi sorularınızı size özel olarak cevaplıyor. Evlenecek misiniz?, kariyeriniz nereye gidiyor?, çocuk sahibi olacak mısnız?, sağlık sorunlarınız mı var? maddi durumunuz nasıl olacak? Hemen bilgilerinizi girin, soruları kafanızdan atın! Ayrıca,uygulama ile burcunuzla ilgili günlük, aylık ve yıllık yorumlara da erişim sağlayabilirsiniz.

1 aylık abonelik ücreti 24.99 TL

Onayınızı ile bilrikte ödemeleriniz iTunes hesabınız üzerinden yapılacaktır.

Abonelik kapsamında günlük,aylık ve yıllık abonelik yorumlarına erişebileceğiniz gibi her ay uzman astrolog Dinçer Güner ve ekibine 1 adet soru sorma hakkınız bulunmaktadır. Sorularınızı uygulama üzerinden ilettiğinizde, size özel hazırlanmış cevabınız uygulama içinde iletmiş olduğunuz e-posta adresine belirtilen zaman içinde gönderilecektir.

Otomatik Yenilenen Abonelik Hakkında Bilgiler;

- Aylık abonelik süresi sona erdiğinde otomatik olarak yapılan yenileme işlemlerinde, iTunes hesabınız aracılığıyla aboneliğin süresinin sona erdiği 24 saat içinde aylık 24.99 TL ödeme yapılmış olur.

- Satın alma işlemlerinden sonra account settings'ten (Ayarlar) auto-renew (otomatik yenileme) kapatılarak, sonraki abonelik döneminde yenileme işleminin yapılması engellenebilir.

- Ayarlarda yer alan auto-renew (otomatik yenileme) ayarı abonelik periyodu bitiminden 24 saat öncesine kadar kapatılmaması durumunda, abonelikler otomatik olarak yenilenir.

- Aktif abonelik periyodu içinde, aktif abonelik iptal edilememektedir.

Uygulama ile ilgili her türlü görüşleriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Kullanım Koşulları için: http://www.astrologum.com/help
Gizlilik Koşulları için: http://www.astrologum.com/legal/privacy

What's New in Version 1.1

Bildirim Mesaj desteği eklendi

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9