Can ve Ceren: Mevsimleri Öğrenelim


Can ve Ceren: Mevsimleri Öğrenelim
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Çocuklarımıza tercih verebilirsek, onlara bir gelecek sunmuş oluruz. Yaratıcı eğitimi ve yaratıcı eğitim oyunlarını tercih edelim!

Zibumi olarak, Yaratıcı Eğitim Oyunları Serisi’nin ilk oyunu olan Can&Ceren: Mevsimleri Öğrenelim oyununu sunmaktan gurur duyuyoruz. Oyun, 2-5 yaş aralığındaki çocuklara yönelik geliştirilmiştir.

Can ve Ceren iki küçük ikiz kardeştir, ve yaratıcı bir şekilde hayatı öğrenirler... Çocukların eğitimi için, sanayileşmiş bir eğitim sistemine alternatif olarak, yaratıcı eğitim yöntemleri bulmak hepimiz için önemli. Bu yüzden, pek çok eğitim gönüllüsü tüm dünyada Yaratıcı Eğitim’den bahsediyor.

Can ve Ceren: Mevsimleri Öğrenelim oyunu çocuklarımıza mevsim bilincini kazandırmak için geliştirildi. Oynamak istediğimiz mevsimi seçiyoruz, giymek istediğimiz kıyafetleri seçiyoruz ve parka gidip deniz yıldızı, çiçek, yaprak ve kar tanesi topluyoruz. Tek dokunuşa sahip kolay öğrenilebilen oyunumuzda 4 mevsim, 16 adet de farklı giysi var.

Çocuğunuz beklenenden az çiçek toplarsa bu oyunda “kaybettin” cümlesiyle karşılaşmıyor... Çünkü önemli olan nokta, çocuklarımıza “Biraz üşüdüm sanki, keşke mevsime uygun giyinseydik.” derken eğlenceyi de sunabilmek.

Çocuklarımızın bilinçli yaklaşabilen bireyler olmasını istiyorsak Yaratıcı Eğitim çok önemli. Çeşitlilik önemlidir ve bizler, Yaratıcı Eğitim Oyunları Serisi’ni yapmamızda bize ilham kaynağı olan Sir Ken Robinson başta olmak üzere, gece gündüz yaratıcı eğitim ile ilgili çalışmalar yapan uzmanlara çok teşekkür ediyoruz.

Zibumi’nin Yaratıcı Eğitim Oyunları Serisi’ni desteklediğiniz için teşekkür ederiz. İyi eğlenceler!

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5