Hac Player I Sesli Hac-Umre Duaları ve Rehberi


Hac Player I Sesli Hac-Umre Duaları ve Rehberi
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

‘SESLİ HAC - UMRE DUALARI ve REHBERİ’
‘Sesli Hac-Umre Duaları ve Rehber’ uygulaması iPhone 3GS,4,4S iPhone5 ve iPad için geliştirilmiş kullanımı çok kolay bir uygulamadır.

Programın amacı;
Hac ve umre ibadetlerini yapmak üzere kutsal topraklara giden umreci ve hacıların bu ibadetlerini, yanlarında bir rehber varmış gibi, kendi başlarına yapmalarını kolaylaştırmak, okunacak duaları kolay ve pratik bir şekilde dinleyip tekrar etmelerine yardımcı olmak için hazırlanmıştır.

‘Sesli Hac-Umre duaları ve Rehber’ uygulamasında tavaf, sa’y ve Medine-i Münevvere ziyareti sırasında okunması tavsiye edilen dualar; sırasıyla, en güzel şekilde kolay ve anlaşılır ifadelerle sesli olarak sunulmuştur.

Bilgi bölümünde;
İndirilen bu programın neleri kapsadığı, nasıl çalıştığı, ihram, tavaf, sa’y konusundaki temel bilgiler sunulmakta ve ayrıca Medine-i Münevvere ziyaretinde okunması tavsiye edilen dualar sesli olarak okunmuştur.

Dil seçeneği;
‘Sesli Hac –Umre duaları ve Rehber’ uygulamasında okunacak dualar ( Türkçe, Arapça,) dillerinde hazırlanmıştır. Umreci ve hacı adayı, hangi dilde duayı dinleyip tekrar etmek istiyorsa, ona göre tercihini yaparak okunan duayı tekrarlayabilecektir.
Umreci veya hacının duayı dinledikten sonra duyduğu duayı tekrarlaması için gerekli olan süre ayarlaması yapılmıştır.

Duada dil tercih durumu;
‘Sesli Hac – Umre duaları Rehber’ uygulamasında istediğiniz dil seçeneğinde duayı dinleyip tekrar edebilirsiniz. Mesela: birinci tur’da(şavtta) Türkçe dua, ikinci tur’da(şavtta) Arapça dua dil seçeneğinde dinleyip tekrar edebilirsiniz.
Hacıya kolaylık olması için yönlendirme ve uyarılar konuştuğu dilde sunulmuştur.

Detaylı bilgi;
Uygulamanın neleri kapsadığı ve nasıl çalıştığına dair ayrıntılı bilgilere sağ üst köşedeki ‘bilgi’ butonuna basarak dinleyebilirsiniz. Programı telefonunuza indirdikten sonra birkaç defa kullanmanız ve test etmeniz faydalı olacaktır.
Allah (c.c), umrenizi ve haccınızı kabul buyursun…

What's New in Version 1.2

iOS 6.0 ve sonraki versiyonlar için problem yaratan bulgu giderildi.
Sa'y duaları güncellendi.

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5