Qusax


Qusax
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Deel in een handomdraai je automatisch gepersonaliseerde foto’s online op Social Media of sla hem op in je Dropbox. Simpel, duidelijk en snel zijn de basis begrippen geweest bij de ontwikkeling van de Qusax App.

De basis is de bedieningspagina vanwaaruit de foto direct gedeeld kan worden. Daarnaast beschik je over verschillende tabbladen met extra functies. In de foto-tab voorzie je in een handomdraai de foto van een eigen achtergrond of een kader. Via de sliders is het mogelijk de foto snel en makkelijk te verschalen en te verschuiven.

Het achtergrond bestand (jpg of png) of het overlay bestand (png) kan direct uit jouw filmrol worden gekozen. Je kan hierbij werken met gedeeltelijk transparante png-bestanden die je in je filmrol hebt opgeslagen. Het plaatsen van een tekst over de foto in de tekst-tab is net zo makkelijk als het maken van de foto zelf.

Er zijn een groot aantal standaard lettertypen beschikbaar en bepaal je zelf de kleur van de tekst. Je bepaalt zelf de grootte en waar de tekst op de foto komt te staan.

Met de sharing-tab is het mogelijk om de functie van de share-button in te stellen. Je kan de foto direct te versturen naar de filmrol, Dropbox of naar een AirPrinter. Wanneer de foto word opgeslagen in Dropbox kan je iedere foto automatisch laten voorzien van een bijbehorend xml-bestand. In de Qusax-app stel je eenvoudig drie velden in die daarin worden opgeslagen.

Delen op Twitter of Facebook is direct mogelijk met de buttons op de bedieningspagina van de app. Vul vooraf de tekst in die met de foto wordt meegestuurd. Bij het gebruik van Twitter is het mogelijk om vooraf de te gebruiken hashtags in te geven. Dit bespaart ook weer tijd bij het plaatsen van berichten over hetzelfde onderwerp of evenement.

Meer info op onze support pagina op de Qusax website.

What's New in Version 1.5

- kleine updates
- bug fixes
- ios 7 updates

Screenshots

Screenshot 1 of 4 Screenshot 2 of 4 Screenshot 3 of 4 Screenshot 4 of 4