Prinde-OH pe Corsa


Prinde-OH pe Corsa
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Cu aplicatia Prinde-OH pe Corsa poti participa la captivantul joc Opel in care trebuie sa revendici o masina de pe harta virtuala a Romaniei si o sa o tii cat mai mult posibil in posesia ta. In momentul in care masina este la tine, va trebui sa ai aplicatia deschisa si sa te deplasezi cu telefonul pornit. Daca te-ai oprit, cineva te poate provoca si astfel iti poate revendica masina!


PREMII:
Premiul 1: 1x Săptămână cu Noul Opel Corsa si plinul facut + 1x TV LG Led Full HD 106 cm
Premiul 2: 1x Tabletă iPad Mini 16GB Wi-Fi
Premiul 3: 10x Parfum See by Chloe 30 ml

Premiul Special (pentru cel care tine cel mai mult masina) : 1 x iPhone 6


Ce trebuie sa faci?
1. Înscrie-te in concurs: intra pe site-ul www.prindeohpecorsa.ro sau porneste aplicatia, logheaza-te cu contul tau de Facebook si urmareste cele 32 de masini pe harta virtuala.
2. Revendica o masina: cand o masina devine disponibila, poti provoca utilizatorul care o detine prin castigarea competitiei de cultura generala intre tine si acel utilizator.
3. Intra in aplicatia de mobil: Daca ai castigat masina de pe website, deschide aplicatia de mobil Prinde-OH pe Corsa, logheaza-te si incepe sa te deplasezi cu telefonul mobil.
4. Tine cat mai mult masina: in momentul in care esti in miscare, nimeni nu te poate provoca. Acumuleaza cat mai multe minute cu masina in posesia ta si poti castiga unul din premiile prin tragere la sorti sau chiar marele premiu.

Poti vedea regulamentul oficial al concursului impreuna cu alte informatii legate de aceasta aplicatie si concurs pe www.prindeohpecorsa.ro

Aplicatia este disponibila in limba romana pentru toate telefoanele.

**Aplicatia foloseste locatia telefonului in mod background. Utilizarea in mod estins poate consuma bateria in mod alert.
**Continued use of GPS running in the background can dramatically decrease battery life.

SUCCES!

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5