Vogels in Nederland


Vogels in Nederland
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Vogels in Nederland geeft u op een eenvoudige manier veel informatie over de meest voorkomende vogelsoorten in Nederland.

Zo ziet u in een handig overzicht alle gegevens per geselecteerde vogel, en kunt u notities maken over uw waarnemingen, de locatie vastleggen, én deze waarnemingen delen met andere gebruikers van de app! Hiernaast kunt u natuurlijk de vogelgeluiden beluisteren en zijn er links naar extra informatie per vogel aanwezig.

Nieuw is ook de determinatie-functie. In 4 stappen is het mogelijk om de vogel die voor u zit naar alle waarschijnlijkheid te benoemen. Voor deze veel gevraagde functie vragen we wel een kleine bijdrage, zodat we de app ook in de toekomst kunnen blijven doorontwikkelen.

Sovon en de Vogelbescherming hebben speciaal voor de gebruikers van deze app leuke pagina’s ingericht met aanbiedingen, tellingen, excursies en heel veel ander leuks!

Advertenties… ja, u kunt ze nu uitzetten! Met een kleine bijdrage verdwijnen als bij toverslag de advertenties voor altijd. (in-app aankoop… tot nu toe betaalden we de ontwikkeling uit advertentie opbrengsten)

Sync! Als u een iPhone én een iPad heeft worden de notities en waarnemingen die u op het ene toestel heeft gedaan vanzelf ook op het andere apparaat getoond.

What's New in Version 8.1.0

Deze app is door Apple bijgewerkt en geeft nu het Apple Watch-appsymbool weer.

Met excuus voor het gebrek aan aandacht dat de app de laatste tijd heeft gehad.
In deze update doen de in-app aankopen het weer, is de app klaar voor iOS 12 en krijgen gebruikers van een iPhone X nu een versie die gebruik maakt van het volledige scherm!
Veel plezier er mee!!

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10