Home & Office Concept


Home & Office Concept
  • Publisher: Ansolon
  • Genre: Lifestyle
  • Released: 5 Aug, 2015
  • Size: 18.9 MB
  • Price: FREE!
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Türkiye'nin ilk ve tek "Bölgesel" inşaat ve dekorasyon dergisi HOME&OFFICE CONCEPT, Ö/S Yayınları tarafından 2009 yılından bu yana yayımlanıyor. Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş illerinden her ay ortalama 25 bin okura ulaşarak, bölgesel bir güç oluşturuyor. Gerek içeriği, gerekse teknik özellikleri ile en üst seviyede tasarlanan HOME&OFFICE CONCEPT, yaşamın her alanında iç içe olunan ev ve ofis dünyasını etkisi altına alıyor. Bölgedeki önemli gelişmelere, konu ve isimlere yer verdiği için ilgiyle takip edilen HOME&OFFICE CONCEPT, yapı sektörünün tüm taraflarından, 2,5 milyondan fazla okuyucuya ulaşıyor.

Üretim ile hizmet yapan firmalar, mimarlar, müteahhitler ve onların projeleri; aynı zamanda yaşam alanlarının içerisinde bulunan tüm objelerin tasarımcıları, üreticileri ve satıcıları; bunlara ek olarak da tasarım ve dekorasyon dünyasındaki gelişmeler ile trendler, HOME&OFFICE CONCEPT'in ana içeriğini oluşturuyor. Bölgesel çapta tanınan, kendi alanlarında uzman deneyimli yazar kadrosu da derginin sayfalarına renk katıyor.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10