Tüm Yurtta Halı Yıkama


Tüm Yurtta Halı Yıkama
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Tüm Yurtta Halı Yıkama Dergisi Golden City Media yayıncılık tarafından GHYSD (Genişletilmiş Halı Yıkamacılar ve Sanayiciler Derneği) desteği ile hazırlanıp 2 aylık periyotlarda ve 5.000 adet basılarak dağıtılmaktadır. GHYSD (Genişletilmiş Halı Yıkamacılar ve Sanayiciler Derneği) Türk halı yıkama sektörünü geliştirmek, tanıtmak ve sektördeki yenilikleri üyelerine duyurmak, sektörün sorunlarını kamuda paylaşmak ve çözüm oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Dernek bu güne kadar birçok organizasyonda bulunarak, sektörün tanıtımına katkıda bulunmuştur. Halı yıkamacılara yönelik hijyen gelişimi, kosgeb destekleri, mali gelişimler gibi konularda aktiviteler düzenlemiş, tedarikçi firmalarla halı yıkamacıların arasındaki koordinasyonu arttıracak faaliyetlerde bulunmuştur.
Tüm Yurtta Halı Yıkama Dergisinin amacı, derneğin aktivitelerini üyelere duyurmak, sektörde bulunan firmaların tanıtımlarını, yeniliklerini halı yıkamacılara sunmak ve halı yıkamacılar arasındaki bilgi alışverişini arttırmaktır.
Dergimiz Tüm Yurtta dağıtılacak olup halı yıkamacılara, sektördeki tüm derneklere, tedarikçi firmalara, kamu kurumlarına ücretsiz gönderilmektedir. Dergimiz mobil platformlarda da sizlerle buluşmaktadır.

What's New in Version 3.6.3

Bu güncelleme çeşitli hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içermektedir.



Uygulamamızı kullandığınız için teşekkür ederiz. Uygulamamızda her zaman düzeltmeler ve iyileştirmeler yaparak arada bir AppStore'da size güncellemeler sunuyoruz. Ayarlar > AppStore ve iTunes > Otomatik İndirmeler bölümüne giderek ve Güncellemeler'i açarak uygulamayı otomatik olarak güncelleyebilirsiniz. Diğer yeni özellikler de kullanılabilir hale geldikçe buradan size bildireceğiz!

Screenshots

Screenshot 1 of 6 Screenshot 2 of 6 Screenshot 3 of 6 Screenshot 4 of 6 Screenshot 5 of 6 Screenshot 6 of 6