Amsterdam Premium | JiTT.travel Stadsgids & Tour Planner met Offline Kaarten


Amsterdam Premium | JiTT.travel Stadsgids & Tour Planner met Offline Kaarten
  • Publisher: iClio
  • Genre: Travel
  • Released: 12 Nov, 2015
  • Size: 178.3 MB
  • Price: $2.99
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

JiTT.travel stadsgidsen besparen kosten, tijd en stress door jouw smartphone of tablet te transformeren in een aanpasbare rondleiding van hoge kwaliteit van zorgvuldig geselecteerde historische en culture bezienswaardigheden. JiTT.travel is gemaakt om zich aan te passen aan jouw schema om zo een kwalitatief hoogwaardige en op maat gemaakte ervaring te creëren.
Maak een reis door de tijd met JiTT.travel!
JiTT.travel werkt offline en bespaart je daarom de hoge roaming kosten. De app creëert een rondleiding gebaseerd op jouw locatie en de beschikbare tijd. Het houdt rekening met het tijdstip, openingstijden en of je de rondleiding wilt beëindigen op je huidige startlocatie of ergens anders.
JiTT.travel vertelt je niet alleen de verhalen van de stad door de tijd heen maar houdt ook rekening met de tijd die jij beschikbaar hebt. Of je nu op een zakenreis bent met beperkte vrije tijd om historische locaties te bekijken of op een stedentrip bent en je het maximale uit je reis wilt halen, JiTT.travel creëert een route die past bij jouw beschikbare tijd en interesses. Mocht je al 1 van de bezienswaardigheden gezien hebben dan kan je deze eenvoudig verwijderen uit de route. Of mocht je juist een specifiek monument willen zien dan voeg je het eenvoudig toe. De app herberekent je route en toont je de bezienswaardigheden van Amsterdam!


-Offline kaarten
-Bezienswaardigheden gemarkeerd op de kaart
-Teasers van de monumenten en bezienswaardigheden van Amsterdam
-Handige informatie zoals WiFi hotspots, toeristen informatie en pinautomaten
-Een route planner die berekent wat je kunt bekijken in de tijd die je beschikbaar hebt.
-Geschreven inhoud, zodat je de gids naar wens en tijd kan lezen inclusief tekstuele informatie, contact informatie en openingstijden van de bezienswaardigheden en openbaar vervoer informatie.

Constant gebruik van de GPS functionaliteit in de achtergrond kan je batterij capaciteit significant reduceren.

What's New in Version 3.9.5

Bugfixes.

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9