Lasten Oma Satukirjasto


Lasten Oma Satukirjasto
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Lasten Omassa Satukirjastossa on Suomen laajin valikoima rakastetuimpia satuja! Palvelu kulkee aina mukana puhelimessa ja tabletilla, ja siinä julkaistaan säännöllisesti uutta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa 0-9-vuotiaille pojille ja tytöille.

Runsaassa satuvalikoimassa seikkailevat niin kotimaiset kuin kansainväliset lasten hahmot, kuten Muumit, Angry Birds, Tomppa, Siiri, Pupu Tupuna, Frozen, My Little Pony sekä Disneyn klassikot.

Pienikin lapsi löytää omat suosikkinsa kätevästi hahmokuvitusten ja erilaisten teemojen avulla. Vanhempi voi jättää lapsen huoletta tarinoiden pariin, sillä kaikki sisältö on ammattilaisten valitsemaa. Viisi kirjaa voi ladata offline-tilaan, jolloin niitä voi lukea ja kuunnella myös ilman nettiyhteyttä!

Lasten Oman Satukirjaston sovellus on ilmainen. Voit tutustua palvelun ominaisuuksiin ja lukea viikon kirjaa ilman tilausta.

Tilaamalla palvelun osoitteesta lastenoma.satukirjasto.fi, voit lukea ja kuunnella kaikkia palvelussa olevia kirjoja kuukausihintaan 8,90 e.

Ohjelmassa voi ostaa 7 päivän määräaikaisen tilauksen hintaan 4,90 e. Muita ohjelmassa tehtäviä ostoja tai mainoksia Lasten Omassa Satukirjastossa ei ole.

What's New in Version 2.6

- Sovellusta voi nyt käyttää myös puhelimella
- Teimme ääneen luetuista kirjoista vielä parempia: nyt ääni alkaa soimaan vasta kun aukeaman vasen sivu on latautunut.
- Uudet kirjat erottaa helpommin Uutta!-tarrasta.
- Lisäksi korjasimme bugin, joka vaivasi ladattuja kirjoja.

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9