Känsloappen Emotivation


Känsloappen Emotivation
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Vår inre värld är en mycket spännande plats.
Känslor är livets krydda. De påverkar våra relationer till andra, inklusive våra vänner, vår familj, våra föräldrar och arbetskamrater.
Men känslor kan även få oss att hamna i en hel del svårigheter.
Om vi inte förstår varför vi känner som vi gör, och inte uppfattar destruktiva mönster - kan känslor bli ett stort problem. Om de är för starka eller för svaga kan det också ställa till problem.
Emotivation ger oss dagliga påminnelser om att rapportera våra känslor: i vilken utsträckning vi känner dem, var i kroppen vi känner dem, och i vilka sammanhang de uppstår.
Med en serie guidade meditationer ger EMOTIVATION oss även sätt att fördjupa vår förmåga att känna igen känslor i kroppen och reflektera över vad vi vill förbättra eller förändra, kort sagt - appen ger oss val.
Den viktigaste vinsten med att utforska vårt känsloliv är att det hjälper oss att bättre förstå andra. Det skapar empati. Och vad vi vet om empati är att det är en av grundpelarna för medkänsla.
Utan empati kan vi inte känna och förstå andras lidande och därmed inte heller stötta våra nära och kära på det sätt som de behöver.
Emotivation är ett mycket användbart verktyg för alla som vill lära känna och förstå sina känslor. Du får en sammanställning i form av infografik som visar på mönster över när du känner olika känslor och i vilka sammanhang.

Vi är glada över att kunna erbjuda Emotivation till alla som vill lära sig mer om sina känslor, öka sin förmåga att känna, utveckla sin emotionella intelligens och medvetna närvaro.

What's New in Version 1.5

Visning av resultat från de 21 frågorna i Infografik

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5