Uyku Öncesi - Dahi Bebekler 2


Uyku Öncesi - Dahi Bebekler 2
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Bebeklerimiz için her şeyin en iyisini hayal ederiz. Her şeyin en iyisine sahip olmak bebeklerimizin hakkı, tıpkı sizler gibi.

Günümüzde yapılan tüm araştırmalar gösteriyor ki bebeğimizin büyümesi esnasında klasik müziğin etkisi çok önemli. Sizlerinde çok seveceği müzik kutusu müzikleri tadındaki müzikler ile bebeklerimiz rahatça uyuyacak. Bebeklerimiz dış ortam seslerinden rahatsız olmayacaklar ve kesintisiz mışıl mışıl uyuyacaklar.

Sizde bebeğinizin beyninin daha iyi gelişmesini istemez misiniz?

Telefonunuzu uçak moduna alın, güvenle çocuğunuzun yanına eserleri dinlemesi için koyun. Artık dış ortam seslerinden uyanmayacak ve muhteşem rüyalar görerek beyindeki snapslerin en yüksek seviyede bağlanmasını sağlayacaksınız.

Mavi Kuş serisi ürünlerinden Özel Seri telefonunuzdan eksik etmeyeceğiniz bir uygulama olacak.

Yapacağınız programa göre 5 dakika ile 3 saat arasında klasikleri dinlemeyi sağlayan "Uyku Öncesi", süre dolduğunda sessizce bekler.

Tatilde, misafirlikte, gezmede bebeğinizin dış seslerden etkilenmeden huzurla uyuması için için "Uyku Öncesi" setlerinden istediklerinizi güvenle satın alabilirsiniz.

Benzersiz bir ürün. Tüm ebeveynlerin olmazsa olmaz temel ürünü.

İnternetten youtube kanalı üzerinden bir masalın dinlenmesi için gigabyte'larca internet hattı harcarsınız. Yani kısa zamanda telefonunuzun internet kotası dolacaktır. Aynı masalları ya da müzikleri defalarca ve reklamların bebeğinizi uyandırması riski olmadan dinletebileceğiniz bebek uygulaması kendisini kısa zamanda amorti edecektir. Telefonunuzdaki internet kullanımınız masallardan ya da dandini müziklerinden dolayı bitmesin. Paranız cebinizde kalsın.

What's New in Version 1.6

ios 8 ve üstü için güncelleme yapıldı.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10