Zor Durumdayım


Zor Durumdayım
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Zor Durumdayım!

Bu uygulama, insanların olağan üstü haller dışında, yangın, deprem, sel vb. gibi durumlarda çok hızlı bir şekilde konumlarını yakınlarına bildirmeleri için geliştirilmiştir.

Uygulamanın kullanımı son derece basit ve anlaşılır halde düzenlenmiştir. 3 yaşında ki bir çocuğun bile kullanılabileceği şekilde hazırlanmıştır.

Uygulama canlı olarak o an ki konumuzu açık adres olacak şekilde (kapı no dahil) neredeyse 3-5 cm hata payı ile alır. Bu oran cografi konum işlemlerine göre sıfır pay ile tespit edilmesi demektir.

Tespit ettiği konumu gönder diyerek hızlıca bir gönderme ekranı açmaktadır ve kişi listesinizden dilediğiniz kişi veya kişilere gönderebilmektedir.

Kişi listesi ile uğraşmak istemiyorsanız gönder butonuna basılı tutarak açılan listeden en yakınınızı veya yakınlarınızı bir kereye mahsus seçerek tanımlama yapabilir ve gönder dediğiniz zaman size kişi seçimini sormadan daha önceden belirlemiş olduğunuz kişi veya kişilere hızlaca konumuzu gönderir.

Bunun yanı sıra uygulama bildirim merkezinde de bir widget çalıştırır. Bu widget uygulama açık olmasa dahi konumunuzu bulur ve bildirim ekranından acil bir durumda uygulamayı açmakla vakit kaybetmeden konumuzu yine ayını şekilde gönderebilirsiniz.

Zor Durumdayım butonuna bastığınızda ise cihazınızın sessiz modda olsa bile uluslar arası standartda belirtilen yardım sinyali sesi çıkartır. Olası bir göçük altı gibi durumlarda kalındığında bu sesi çalarak yardım sinyallerini etrafınızda ki kişilerin duymasını sağlayabilir/gönderebilirsiniz.

Lütfen geliştirme ve problem taleplerinizi [email protected] adresine atınız.

What's New in Version 1.1

Servis Güncellemeleri

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5