Буквик


Буквик
  • Publisher: UKROP INC
  • Genre: Education
  • Released: 22 Aug, 2017
  • Size: 179.1 MB
  • Price: FREE!
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

До вашої уваги – Буквик, робить виховання маленьких українців дійсно крутим!
Це освітня система, що поєднує мобільний додаток із живими зошитами та іграшками на основі технології доповненої реальності (augmented reality).
Мобільний додаток Буквик має три функції: привчає до режиму дня, готує до школи та знайомить дітей з усіх куточків України.
Режим дня
Стоп капризи! Буквик перетворює нудну рутину на цікаву гру. Налаштуй режим дня малюка. Роздрукуйте живий стікер (знайди у налаштуваннях) , наведіть планшет на живий стікер і Буквик оживе і підкаже, що робити саме зараз! Отримуйте пуш повідомлення і легко слідкуйте за режимом дня, а ваша дитина буде мотивована веселим Буквиком та цікавими відео за кожною активністю.
Прийшов час готуватись до школи?
Наш чарівний чемодан перетворюється на підставку до планшета – так ми зберігаємо осанку та зір. Кожна сторінка Живих зошитів оживає та відкриває більше 200 розвиваючих інтерактивних вправ. Розроблема нами Унікальна накладка на камеру планшета дозволяє Буквику слідкувати за роботою дитини на папері та в режимі онлайн реагувати на її успіхи.
І нарешті – живі стікери та магніти, що познайомлять дітей з усіх куточків України. Кожен день - нове відео за стікером, зроблене батьками-користувачами. Для вас - це можливість займатися творчістю спільно із дитиною, яка буде із захопленням чекати, коли за магнітом з’явиться саме ваше відео. Дізнайся більше на сайті: www.bookvik.net

What's New in Version 1.7

New workbooks.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10