Spiseguide 2018


Spiseguide 2018
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Det er i disse år, at guider og anmeldelser i det hele taget undergår nogle forandringer, som stiller spørgsmål ved fremtidens prioriteter.
Danmarks toneangivende guide over de bedste restauranter - siden 1978.

Er det en summarisk liste over kvalitetsrestauranter, der med et hurtigt check over siderne giver ønsket vejledning? Eller er det uddybende forklaringer omkring de optagne restauranters særlige karakteristika og deres eventuelle gastronomiske / vinøse forcer, der er det væsentligste? Skal man under den enkelte restaurant kunne se info om deres holdning til Naturvine eller ”raw” køkkenet har taget teten?

Den danske Spiseguide har valgt at udgive guiden i 2 former, dels den kendte guide i bogform, dels som App. Den bruger, der ønsker det hurtige overblik, kan uden videre bruge begge former efter ønske. Den, der ønsker en guide i rejsetasken, i lommen eller i handskerummet foretrækker ofte en klassisk guideudførelse.

Vi har erkendt, at menuerne på restauranterne i dag er mere og mere sæson- eller temabetingede end før i tiden og for at være en opdateret guide må erkendes, at det er vanskeligt for en årlig udgivelse at være præcis med hensyn til netop den information. Her kommer App’en ind som løsningen, der kan give udtømmende præcise svar på netop dagens menuer og priser de forskellige steder. De er kun et klik væk.

Screenshots

Screenshot 1 of 4 Screenshot 2 of 4 Screenshot 3 of 4 Screenshot 4 of 4