Rehbermelek - Melek Kartları


Rehbermelek - Melek Kartları
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Rehbermelek, melek tarot kartları, günlük şanslı sayılar, renkler ve burç yorumları, hayatınıza değer katacak pozitif olumlamalar ve meleklerinizden rehberlik almak için sorular sorarak kişiye özel cevaplar ve analizler alabileceğiniz spiritüel tarot kartı ve burç uygulamasıdır.

Hergün ücretsiz olarak çekebileceğiniz aşk, para ve şans tarot kartları ile size doğru seçimleri yapmanızda ihtiyacınız olan motivasyonu sağlar. Bunun yanısıra günün şanslı rengi, şanslı sayısı ve burç yorumları ile daha emin kararlar alabilir ve gününüzü daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler, Bereket & İş Hayatı, Gelecek Seçimleri ve Geçmiş Şifası ile Sağlık & Yaşam konularında bir, üç veya beş melek tarot kartı seçerek sie özel yorumları okuyabilirsiniz.

Sizin belirleyeceğiniz sıklıkta günlük pozitif olumlamalar ile sağlığı, bereketi, aşkı ve mutluluğu kendinize çekebilirsiniz. OLUMLAMA mesajları sizi her zaman pozitifte tutar, siz pozitifte kaldıkça hep güzel ve olumlu şeyleri kendinize çekersiniz.

Olumlamalar sana sevgiyi ve ne kadar değerli olduğunu hatırlatacak ve gün içerisinde yaşadığın stres kaynaklı enerji düşüşlerine engel olacak.

Uygulama içersinde yer alan OLUMLAMA mesajlarını gün içerisinde kaç tanesinin sana gelmesini istiyorsan uygulamanın içerisinden mesajların telefonunun ekranına geliş sıklığını ayarlayabilirsin.

Birçok özelliğe ücretsiz sahip olmanın yanı sıra eğer istersen uygulamanın içinden özel kart okuma paketi satın alabilirsiniz.
• Kart Okuma paketi süresi 3 ay.
• Kart Okuma paketi ücreti: 84,99 TL

Bu paketi satın aldıktan sonra 7 gün ücretsiz deneme süreniz vardır. Bu sürede iptal ederseniz herhangi bir ücret ödemezsiniz. Paketi satın aldıktan sonra paket her üç ayda bir kendini otomatik olarak yenileyecektir. 1 ay dolmasına 24 saat kala paketinizi iTunes kullanıcı hesap ayarlarına girerek iptal ederseniz, paketiniz tekrar yenilenmez.

Gizlilik ve Koşullar : http://www.rehbermelek.com/policies.html

What's New in Version 2.3.5

Olumlamalar hatası giderildi

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5