Pametići - Čarobna šuma (interaktivna priča za djecu)


Pametići - Čarobna šuma (interaktivna priča za djecu)
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Dugačka interaktivna priča za djecu! 158 stranica čiste avanture! Čupko, Ljutko, Veseljko, Zaboravko, Znatiželjko i Straško su braća Pametići! Svaki je poznat po jednoj svojoj osobini. Jedan od njih zaželi probuditi se u nekom drugom svijetu tako da ne moraju ići u školu, a ono što se dogodi - je upravo to! :) Pametići su mistično teleportirani u svijet Čarobne šume koju ispunjavaju razne opasnosti i šumska bića. Iako su Pametići snalažljivi često upadnu u razne probleme iz kojih se ne mogu izvući bez tvoje pomoći!
Jesi li spreman pomoći im riješiti sve zadatke i probleme koje Čarobna šuma krije i zajedno s njima pronaći im put kući?

RIJEŠI RAZNE ZADATKE!
Pronađi i upoznaj razna bića, sakupi čarobne predmete i iskoristi ih u određenim situacija, riješi zagonetke i zadatke! Zadaci koje ćeš pronaći su spajanje slova i slika, povezivanje određenim redoslijedom, zaokruživanje točnih odgovora i određenih čarobnih predmeta, pronalaženje novih šumskih prijatelja i korištenje njihovih savjeta koji će ti pomagati u avanturi, micanje prepreka i korištenje čarobnih predmeta u specifičnim situacijama i još puno toga!

ZELENA VILA I ČAROBNA MAPA!
Pametići su dugačka avantura (158 stranica!) sa važnim poukama i sa pričom koju je nemoguće završiti bez rješavanja velikog broja raznih i zanimljivih zadataka. Neki su lagani, neki malo teži. Za svaki zadatak na raspolaganju je Zelena vila koja nudi dodatnu pomoć. Pored toga, u jednom dijelu priče, Pametići dobivaju Čarobnu mapu na kojoj uvijek mogu vidjeti gdje se trenutno nalaze u Čarobnoj šumi, kroz što su sve do tada prošli i što ih još sve čeka ispred!

BONUS IGRA!
Iako je priča dugačka i nudi puno zanimljivih prepreka i situacija, zabava ne prestaje s pričom. Završavanjem priče otključava se besplatna bonus igra sa šumskim bićima! :)

GLAZBA!
Glazba je posebno napravljena za Pametiće i mijenja se u skladu sa situacijom u kojoj se Pametići trenutno nalaze.

Šestero braće sa svojim simpatičnim osobinama + 158 stranica avanture + više od 50 zadataka + 8 čarobnih šumskih stvorenja + posebno napravljena glazba + besplatna bonus igra, i sve to zapakirano u jednu dugačku i zanimljivu avanturu = sati i sati zabave!

Upusti se u avanturu i pomozi Pametićima naći put kući!

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5