YouKid - Çocuklara Özel


YouKid - Çocuklara Özel
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Youkid sizi çocuğuma zararlı bir şey gösteriliyor mu sorusundan kurtaracak.

Bugün akıllı telefonlar hayatımızın büyük kısmını kaplayan ve bizim için önemli cihazlardır. Çocuklarımız olduktan sonra da ne kadar uzak tutmak istesek de akıllı telefonlarımızı onlarla paylaşmak zorunda kalabiliyoruz. Uzmanlar bu sürenin olabildiğince kısa tutulması konusunda anne ve babaları uyarıyorlar. Genellikle video izleme platformu olarak youtube kullanılıyor. Bazen bu videoları çocuğumuz yemek yesin ,huysuzluk yapmasın diye bazen de aşırı ısrarında bunalıp pes edip izlemesi için telefonumuzu veriyoruz. Ama ne izliyorlar?

Youtube’taki Tehlikenin Farkındamısınız?

Youtube her yüklenen videoyu incelemiyor , eğer bir şikayet varsa inceliyor ve yayından kaldırıyor.Bir şikayet yoksa da bu video youtube da uzun süre kalabiliyor.
Maalesef kötü amaçlı kişiler youtube’a çocukların izlediği videoların belli bir dakikasından sonrasını değiştirip koyuyorlar. Siz çocuğunuz niloya, keloğlan, peppe, kuzucuk, rafadan tayfa gibi çizgi filmler izliyor sanıyorsunuz. Video açıldığında Peppe’nin introsu gösteriliyor , müziği çalıyor , ilk 2-3 dk bu şekilde ama sonrasında şiddet içeren ya da çocukların izlemesine uygun olmayan görüntüler olabiliyor.Bunun haricinde çocuklara öneri olarak sunulan sırada ki video çok da çocuklara uygun olmayabiliyor.

Maalesef bizler telefon çocuğumuzun elindeyken dikkat edemeyebiliyoruz ne izlediğine. Ama bunu umursamadığımızdan değil elbette , çocuğumuz sakin sakin bir video izliyor ne olabilir ki diye düşünebiliyoruz. Günün yorgunluğu ,stresi ile çocuğa karışmayayım videosunu izlesin diyebiliyoruz.

Artık youkid sayesinde bu sorulara ve korkulara bir son vereceğiz. Çocuklarımız güvenli ve editörler tarafından tek tek özenle seçilmiş videolar izleyecekler.

Nedir Bu Youkid?

Youkid bir grup anne ve baba tarafından oluşturulmuş video ,çizgi film izleme platformudur. Bu videolar, çizgi filmler özenle seçilerek sisteme yüklendi. Çocukların izlemesinde sakınca olmayan MEB ,RTÜK onaylı çizgi filmler ve her biri editölerimiz tarafından özenle süzgeçden geçirilmiş videolar ile çocuklarımızın daha güvenli ve yaşlarına uygun video izleyebilecekler.

Youkid Ücretli Bir Uygulama mıdır?
Youkid tamamen ücretsiz bir uygulamadır.

Benim Çocuğumun Sevdiği Video Yok Nasıl Yüklenebilir?
Eğer çocuğunuz platformda olan videoların dışında bir video izlemekten keyif alıyorsa çözüm için bu videoyu bize bildirin, yorum kısmına yorum yazarak bize bildirebilirsiniz. İstediğiniz video en kısa sürede platforma yüklenecektir.

Youkid güvenli ve filtrelenmiş videolar sunarak çocuğunuzun kötü amaçlı videolardan korunmasını sağlayacak.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10