KPSS Güncel Bilgiler 2018


KPSS Güncel Bilgiler 2018
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Arkadaşlar merhaba,

Doğru tercih yayınları olarak dijitalleşen dünyaya ayak uydurmak ve siz değerli öğrencilerimize katma değeri yüksek eğitim materyalleri sunmak amacı ile 2018 KPSS Güncel Bilgiler Kitabımızı mobil uygulama haline getirmiş bulunmaktayız.

Mobil uygulamamız içerik olarak basılı kitabımızın bire bir aynısıdır. Fakat teknolojinin vermiş olduğu nimetler ile daha interaktif ve daha kullanışlı hale getirilmiştir.

Mobil uygulamamız 4 ana kategori ve Favoriler bölümünden oluşmaktadır.

1. Resimler İle Güncel Haberler:
Türk ve dünya gündemini yakından ilgilendiren en güncel haberler bu kategoride resimleri ile birlikte bilgi kartları şeklinde düzenlenmiştir. Sırası ile bu kartlara çalışırken önemli gördüğünüz bilgileri favorilere ekleyebilirsiniz.

2. Genel Kültür Bilgi Kartları:
KPSS için olmazsa olmaz genel kültür bilgilerini, bu kategoride bulabilirsiniz. Sırası ile bu kartlara çalışırken önemli gördüğünüz bilgileri favorilere ekleyebilirsiniz.

3. Güncel Sorular:
En güncel bilgiler kendinizi denemeniz için deneme formatında uygulama içerisine eklenmiştir. Bu bölümde toplam 120 adet güncel soru bulunmaktadır.

4. 2018 ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ
2018 erken seçimi ile yürürlüğe girecek olan anayasa değişiklikleri tek tek maddeler halinde incelenmiştir. Koyu siyah renk ile yazılmış olanlar anayasadan çıkarılacak olan ifadeler, kırmızı olarak yazılan ise anayasaya eklenecek olan ifadelerdir.


ALİ KOÇ


Ostim OSB Mah. Turan Çiğdem Cad. NO:36/3 Ostim /Yenimahalle / ANKARA


NOT: “2018 GÜNCEL BİLGİLER” Mobil uygulaması,
ISBN: 978-605-2336-14-4 kodu ile koruma altına alınmıştır.
Bu uygulamanın içeriklerinin yayın ve satış hakları Doğru Tercih Yayınlarına aittir. Hangi amaçla olursa olsun yayıncı kuruluşun izni olmadan uygulamanın içeriklerinin tümü yada bölümlerinin, yazılım kodları ve algoritmalarının, tasarımının kopyalanması ve diğer mobil uygulama veya web sitelerinde yayınlanması yasaktır.

Yazılım desteği için,
[email protected]

What's New in Version 1.1

Bazı küçük geliştirmeler

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9