Planet Saatleri ve Esmalar


Planet Saatleri ve Esmalar
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

İnternet bağlantısı gerektirmeden planet saatlerini ve ilgili planet saatinde okunacak esmaları görüntüleyebileceğiniz bir uygulamadır. İsterseniz şimdiki zamana ait okunacak esmaları görüntüleyebilir isterseniz tarih ve şehir bilgisi seçerek istediğiniz zaman ve lokasyona ait planet saatleri tablosunu görüntüleyebilirsiniz.Uygulama şimdilik yalnızca Türkiye'yi kapsamaktadır. Kısa zaman sonra Tüm Dünyayı kapsayacak versiyonuda kullanımınıza sunulacaktır.

ESMA’lar Allah’ın sıfatlarıdır ve bizlere yaratılışımız esnasında kodlanmıştır. Allah bizi dünya da kendi halifesi olarak tayin etmiştir. Allah’ın halifesi olmak O’nun adına dünya üzerinde özgür irademizle seçimler yaparak yaşamlarımızı ve bedenlerimizi yönetmek anlamındadır. Allah değiliz ama onun bize bahşettiği yüksek sıfatlara, güçlere sahibiz. Bu güçleri açığa çıkarabilmemiz için Allah’ın sıfatlarını şifre adetler kadar tekrarlamamız ve sürekliliğini korumamız gerekmektedir. Önerim mutlaka kendi burcunuza ait olan bir esmayı seçmeniz ve sürekli kullanmanızdır. Bunun yanı sıra ihtiyacınıza yönelik esmaları da seçebilirsiniz. Sevgi ve aşk için “Ya Vedud”, Maddi-Manevi tüm kapıları açmak için “ Ya Fettah” , Zenginlik için “ Ya Ganiy”, huzur için “Ya Selam” esmalarını zikredebilirsiniz. Sayılar şifre olduğu için ne bir eksik ne de bir fazla olmamalıdır. Esmaları kendisiyle bağlantılı olan saatlerde zikretmeniz o Esmanın aktivitesini hızlandırır ve güçlendirir. Bu şekilde zikrettiğiniz Esmalar’ın gücü aktive olacaktır. Bu şekilde muhteşem ve mucizevi deneyimler yaşayacaksınız.. Uygulama da bulunduğunuz lokasyonda hangi saate olduğunuzu görecek ve bulunduğunuz saatteki esmaları sayılarıyla zikredebileceksiniz. “Tarih Seç” bölümünden bir sonraki saatte veya başka bir gündeki tüm saatleri ve okunacak Esmaları da görebileceksiniz. Bunun için tarih seç bölümünden istediğiniz günü seçmeniz ve bunun sonucunda ekrana gelen tüm gün saatlerinde istediğiniz planetin üstüne çift tıklamanız yeterli olacaktır. Detaylı bilgi için http://www.nildaferhanefecinar.com Kaynak Kitap: “Esmaların Gizli Hazinesi”

What's New in Version 4.0

+ IOS 11 uyumlu hale getirilmiştir.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10