Matemagisk GEOMETRI


Matemagisk GEOMETRI
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Velkommen til Matemagisk – GEOMETRI

Denne gangen lærer om geometri sammen med Pi, Luringen og Flagre. Pi og Luringen syr vimpler til pirater og leker med symmetrimaskinen. Flagre flyr gjennom en geometrilabyrint for å besøke fetteren sin og møter på problemer når han skal bygge klossetårn.

App-en passer for barn fra 7 til 13 år.

Matemagisk er Aschehoug Undervisnings læreverk i matematikk for barnetrinnet. Læreverkets digitale produkter består av lærerveiledning, digital tavle, vurderingsprøver integrert med VOKAL, elevnettsteder med differensiering og rapporter, i tillegg til en rekke apper.

Innholdet i appene er hentet fra elevnettstedene på www.lokus.no.
For mer informasjon, se www.aschehoug.no

Appen inneholder disse spillene:

Vinkelspillet
Spillet forklarer og øver begrepene Rett vinkel, Spiss vinkel, Stump vinkel, Trekant, Firkant, Femkant. I del en skal man overføre former til prikkark. I del to får eleven høre en beskrivelse av en av formene og skal velge riktig form.

Symmetri
Dette er en aktivitet der eleven kan forske på rotasjon og speiling.

Geometrilabyrinten
Flagre skal på besøk og må finne veien gjennom et hus med fem etasjer. For å finne riktig vei må eleven hjelpe ham å svare riktig på oppgaver som omhandler geometriske begreper og regning av vinkelsum.

Bygg figuren
Flagre har todimensjonale tegninger av en tredimensjonal figur vist ovenfra og forfra. Eleven skal hjelpe ham å bygge figuren med klosser. Spillet utfordrer elevens logiske sans.

What's New in Version 1.0.22

Oppdatering av skjermdumpsfunksjonalitet i Symmetrispillet sånn at den virker i iOS 13.

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5