Masal Dünyası


Masal Dünyası
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Düş kurmayı bilir misiniz? Ben bilirim… Aslında siz de biliyordunuz. O zamanlar küçüktünüz.. Anne ve babanızın küçük prensi ve prensesiydiniz. Ne zaman tacınızı ve asanızı bıraktınız hatırlıyor musunuz?

Mavi kuş, size düşlerinizi hatırlatmak için doğdu. İstemeyerek çıkardığınız tacınızı şimdi yeniden saçlarınıza yerleştirip, asanızı elinize tekrar vermek için. Size herşeyin mümkün olduğu bir masal dünyasında, çocuklarınızla birlikte muhteşem anlar yaşatmak için. Ben sizin yerinizde olsam modern Dünyanın teknolojik seyrinde parmaklarımın ucuna konan mavi kuşa iyi bakardım. Hatta kanadından tutup uçmayı denerdim. Mavi kuş sizsiniz. O bir anne, o bir baba ...

Haydi şimdi birlikte düşleyelim.

Saatlerce konuşup, saydınız, tuşladınız, dokundunuz, anlattınız. Kalenize doğru yol alırken hayaller kuruyorsunuz. Yorgun savaşçılar gibi eve döndünüz. Dünyanın en güzel çocuğu, sarayınızın kapısında sizi bekliyor. Sevgiyle kollarınızı açıp onu kucaklıyorsunuz. Gül Prensesin sarayında yetişmiş güllerden daha güzel kokuyor. Sıcacık ve bulutlar kadar yumuşak. Ülkenizin halkını doyurmak için mutfaktaki aşçı yani siz iş başındasınız... Ve kralsanız yine; ülkenizin halkını, olası gerçek dünyanın tehditlerinden korumak için planlar yapmalısınız. Alınacak tedbirler için de konuşmalar, çalışmalar, ödevler, vs vs...

Zaman ne yazık ki çok çabuk akıyor. Dünyanın en güzel çocuğu, parlak, eşsiz gözleriyle sabırla size bakmakta. Çünkü uykusu geliyor. Ona sarılmanız, elinden tutmanız, gözlerini kapatırken o tarifsiz anı paylaşmanız için sizi bekliyor. Zamana teslim olmalısınız. Günlük yaşamın kaygılarından kurtulup onun elini tutmazsanız bu an bir daha geri gelmeyecek… Prensiniz yada prensesiniz büyüdüğünde siz isteseniz bile o başka masallar dinliyor olacak. Haydi, Mavi kuşun peşine takılmanın tam zamanıdır artık… O küçücük bir ekranın köşesinde sabırsızlıkla sizin onu çağırmanızı bekliyor. Neden mi?

Mavi kuş, sizi çocuğunuzla birlikte kanadında dünyayı dolaştırıp, hiç bilmediğiniz ülkelerin zamanlarında; sizin gibi başka kral ve kraliçelerle tanıştırmak istiyor. O, Onların düşlerini, sevinçlerini, korkularını, yaşadıklarını yazdı ve seslendirdi. Artık sizin ve çocuğunuzun da onları tanımanızı istiyor. Yalnızca parmaklarınızın ucuyla dokunarak, siz de mavi kuşla Sırlı Kayayı arayabilir, Gül Prenses’in sarayında güllerin içinde düşler kurabilirsiniz. Merakla kalbiniz hızla çarpmaya başlayabilir. Sevgiyle kalbiniz ısınabilir. Adaletle ve hoşgörüyle yaşayan mutlu insanların ülkesinde olanları dinleyebilirsiniz. Hatta bir an gelir; iyiliğin en büyük erdem olduğunu bize öğreten, kötü kalpli vezirleri ve cadıları bile sevmeye başlayabilirsiniz.

Siz ekranınızdaki küçük mavi kuşa dokunup bu sihirli Dünyada dolaşırken ne mi olur? Dünyanın en güzel çocuğu öğrenir. Yaşamı, iyiliği, sevgiyi, özgüveni, cesareti düş bahçesine eker. Siz masallarla o bahçeyi, en nadide çiçeğinizi sulamaya devam edersiniz. Ne zamana kadar mı? Taki prensiniz yada prensesiniz büyüyüp, sizin gibi bir kral yada kraliçe olduğunda; kendi masalını en güzel şekliyle yazmaya başlayıp, sizin gözlerinizden sevinç ve gurur gözyaşları gelene kadar… Ve yıllar geçse de Mavi kuşu hiç unutmazsınız. Çünkü o bir anne, o bir baba… O sizsiniz...

Bebeklerimiz için her şeyin en iyisini hayal ederiz. Her şeyin en iyisine sahip olmak bebeklerimizin hakkı, tıpkı sizler gibi.

Masal bebeklerin ve çocukların sağlıklı büyümesini sağlar. Hayal dünyalarını güçlendirir. Sizler için çok özel bir ürün tasarladık. "Uyku öncesi" bebeklerinizin dış ortam seslerinden yalıtılarak doğa sesleri, kalp atışı ve masallar eşliğinde uyutulması için tasarlandı. Öylesine güzel hazırlandı ki, siz bile uyku öncesinde kullanmak isteyeceksiniz.

Telefonunuzu uçuş moduna alın, telefonunuz artık bebeğinizin uyku yardımcısı haline geldi. "Masal Dünyası" artık bebeğinizin en güvenilir dostu.

Screenshots

Screenshot 1 of 4 Screenshot 2 of 4 Screenshot 3 of 4 Screenshot 4 of 4