Pavučinka - Sluchové vnímanie


Pavučinka - Sluchové vnímanie
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Tento materiál určený těm, kdo mají obtíže ve sluchovém vnímání a v činnostech, které s touto dovedností souvisejí. Sluchové rozlišování je předpokladem správné výslovnosti. Výslovnost a sluchové rozlišování podmiňuje zvládnutí některých pravopisných jevů, např. rozlišování krátkých a dlouhých samohlásek, rozlišování sykavek, slabik dy-di, ty-ti, ny-ni.

Sluchová analýza, syntéza a diferenciace (rozlišování) jsou nezbytně nutným předpokladem úspěšného nácviku čtení a psaní. Některá cvičení společně se zvukovým doprovodem mohou být prevencí školního selhávání a lze je provádět již v předškolním věku.

Součástí souboru jsou zvukové soubory ke stažení, neboť řadu cvičení žák vypracovává na základě zvukové nahrávky.

Materiál je též určen pro děti s nesprávnou výslovností, děti s dyslexií a dysortografií, pro děti s vadami sluchu popř. s dalšími obtížemi, jejichž jednou z příčin může být nedostatečně rozvinuté sluchové vnímání. Je vhodný pro individuální i skupinovou práci včetně práce ve třídě.

Before starting completing payment, you’ll see the plan price. This amount will be charged to your iTunes account at confirmation of purchase and on renewal and will vary by plan and country. Our subscriptions renew monthly or yearly, depending on your plan. Your account will charged for renewal 24 hours before the end of your current billing period. To avoid auto-renewal, turn it off in at least 24 hours before your subscription renews. You can turn off auto-renewal anytime time from your iTunes account settings. You can manage and cancel your subscriptions by going to your account settings on the App Store after purchase.

Terms of Service: http://pavucinka.learningapps.eu/terms_cs.html
Privacy Policy: http://pavucinka.learningapps.eu/privacy_cs.html

What's New in Version 1.0.8

Opravy chýb

Screenshots

Screenshot 1 of 12 Screenshot 2 of 12 Screenshot 3 of 12 Screenshot 4 of 12 Screenshot 5 of 12 Screenshot 6 of 12 Screenshot 7 of 12 Screenshot 8 of 12 Screenshot 9 of 12 Screenshot 10 of 12 Screenshot 11 of 12 Screenshot 12 of 12