WOOF - Elevens bedste ven


WOOF - Elevens bedste ven
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

WOOF er en trivselsapp til elever i grundskolen. Appens hovedperson - en sød hund - tjekker løbende ind med hver enkelt elev i en klasse for at finde frem til, hvad der gør eleverne i en klasse i godt og dårligt humør - for at klassen sammen kan arbejde med at få det bedre.

WOOF hjælper skolen med at se og høre alle elever og skabe overblik over hvad der skaber trivsel og mistrivsel i hver klasse og for hele skolen. Med udgangspunkt i elevernes indtastninger kan skolen og klassen igangsætte effektive indsatser for at styrke elevernes trivsel og klassefællesskab.


Features:
Med WOOF får klassen og skolen et realtids-dataindblik i klassernes og skolens trivselsfaktorer.
Hver elev er anonym, forstået på den måde at hverken læreren eller andre elever kan se elevens indtastninger i appen. Indtastningerne samles til et overblik over hele klassens og skolens trivselsfaktorer, som man arbejder med i klassen og på skolen.
Som elev kan man i appen følge sine egne indtastninger og på denne måde få overblik over egen trivsel og udvikling. For mere info om vores privatlivspolitik se: wooftech.dk/privatlivspolitik-app/


Formålet:
Formålet med appen er at styrke elevernes trivsel ved at skabe indblik i årsagerne til trivsel og mistrivsel i klasserne og følge klassernes udvikling i realtid.
I skolen arbejder eleverne med klassens indtastninger for sammen at ændre på vanemønstre som gør eleverne i dårligt humør og skaber mistrivsel.

What's New in Version 1.0.2

- Bug fix related to push messages
- Profile picture feature disabled

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5