Ezop Masalları


Ezop Masalları
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Ezop Masalları veya Ezop Fablları, M.Ö. 6. yüzyılda yaşadığı düşünülen Eski Yunan masalcı Ezop tarafından anlatıldığına inanılan fabllardır

Ezop masallarının özelliği kahramanlarının hayvanlar olmasıdır. Ezop'un öykülerinde hayvanlar konuşur ve tıpkı insanlar gibi davranır. Öyküden çıkarılacak ders, sonunda okura öğüt biçiminde verilir ve ya çoğu zaman da okuyucunun ders çıkarması beklenir. Eğer çocuğunuza masalı anlatıyorsanız masaldan çıkarması gereken dersleri ve öğütlerinizi masalın sonuna mutlaka ekleyiniz.

Uygulamada özenle seçilmiş ve bir birinden güzel ve eğitici 150'den fazla Ezop masalı yer almaktadır. Bu özelliği ile bir çok Ezop Masalları uygulamasının önüne geçmektedir.


Uygulama çocuğunuza anlattığınız veya çocukların okudukları masalları işaretlemeye imkan verir ve bu sayede hangi masalları okuduğunuzu ayırt edebilirsiniz.

Uygulama hoş tasarımı ile çocukların sürekli masal okumasını da teşvik edecek.

Çocuğunuz hangi yaşta olursa olsun ona masal anlatın ve Albert Einstein'in bu sözünü hep aklınızda tutun:

"Çocuklarınızın zeki olmasını istiyorsanız ona masal anlatın. Eğer daha zeki olmasını istiyorsanız daha çok masal anlatın.

Screenshots

Screenshot 1 of 12 Screenshot 2 of 12 Screenshot 3 of 12 Screenshot 4 of 12 Screenshot 5 of 12 Screenshot 6 of 12 Screenshot 7 of 12 Screenshot 8 of 12 Screenshot 9 of 12 Screenshot 10 of 12 Screenshot 11 of 12 Screenshot 12 of 12