iQ Test - Bereken nu Uw IQ !


iQ Test - Bereken nu Uw IQ !
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Een test om jezelf beter te leren kennen

Bereken uw IQ in enkel een paar minuten en vergelijk jezelf bij de rest van de bevolking. Van Einstein was bijvoorbeeld algemeen bekend dat hij een IQ van meer dan 160 had. Deze test maakt het mogelijk je eigen IQ te berekenen

Als de wereld bevolking deze IQ zou nemen, zou ongeveer 70% tussen 85 en 115 noteren.

Een test u moet minstens eens in uw leven nemen!

IQ, oftewel intelligentie quotient is een algemene bepaling van de capaciteit van een invidu om te denken en te redeneren. Het niveau van de IQ wijst erop hoe een invidu kan worden vergeleken in een bepaalde leeftijdsgroep.

De test die wij aanbieden was zorgvuldig bereid om het intelligentieniveau van individuen te evalueren. De psychologen hebben de voorbereidingen van deze test zorgvuldig gecontroleerd..

Alle groepen vragen vereisen zo een bijzondere soort van intellectuele .geschiktheid Binnen elke categorie, worden de problemen geclassificeerd door niveau van moeilijkheid zodat een eenvoudig of basisprobleem niet het zelfde aantal punten zoals een ander probleem schat dat een grotere capaciteit voor gedachte, scherpere kennis of een gedetailleerder het redenerende proces vereist.

What's New in Version 1.3

Optimisation pour IOS10

Screenshots

Screenshot 1 of 3 Screenshot 2 of 3 Screenshot 3 of 3