Miss Natural


Miss Natural
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Miss Natural is een online platform en community waar biologisch eten en natuurlijke voeding centraal staan.

Dit is Miss Natural!
Miss Natural staat positief en energiek in het leven en is bewust bezig met haar natuurlijke levensstijl. Miss Natural gelooft niet in calorieën tellen en weet dat diëten niet werken. Zij houdt van echt en vers eten, vermijdt voorverpakte producten met verdachte toevoegingen en koopt het liefst biologisch in de supermarkt, natuurwinkel of rechtstreeks bij de boer.

Miss Natural laat zich niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen. Zij weet dat voeding de basis is van een goede gezondheid en een schoon lichaam belangrijk is voor het opnemen van voedingsstoffen. Daarom gebruikt Miss Natural ook het liefst natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten omdat deze geen schadelijke ingrediënten bevatten die via de huid terecht komen in het hele lichaam.

Miss Natural is ook actief en beweegt regelmatig. Daarnaast durft Miss Natural kritische vragen te stellen en motiveert zij haar familie en vrienden. Miss Natural weet wat haar keuzemogelijkheden zijn en kiest voor haar alleen het beste!

Voor wie is Miss Natural?
Miss Natural is er voor iedereen die wil weten hoe je op een natuurlijk, gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen, meer energie kunt krijgen en beter in je vel kunt zitten door biologisch en natuurlijk eten. Sta je open voor verandering, wil je meer weten over natuurlijk eten en vind je jouw gezondheid belangrijk? Dan is Miss Natural er voor jou!

Miss Natural gaat met haar team voor je op onderzoek uit naar alles omtrent biologisch eten en natuurlijke voeding. Zodat zij je kan adviseren, tot actie kan aanzetten en bovenal motiveren! Miss Natural wil je graag laten nadenken zodat je jezelf en andere (vrienden, bedrijven, autoriteiten) kritische vragen kunt stellen. Dit doet zij vooral door je te prikkelen met vernieuwende inzichten. Dit alles in duidelijk begrijpbare taal. Tot slot vindt Miss Natural dat iedereen een vrije keuze moet hebben en dan is het handig als je eerst weet wat alle keuzemogelijkheden zijn.

Word gratis lid
Word ook Miss Natural! Meld je gratis aan via www.missnatural.nl en ontdek wat biologisch eten en natuurlijke voeding voor jou doet!

What's New in Version 1.2

New twitter feed, Bug fixes

Screenshots

Screenshot 1 of 3 Screenshot 2 of 3 Screenshot 3 of 3