İlaç Bank



  • App Store Info

Description

iOS 7.x , iOS 8.x ve iOS 9.x için güncelleme yapıldı.

Uyarı: Arama işlemlerinde hata alıyorsanız uygulamayı silip yeniden yüklemelisiniz.

!!! Lütfen programda karşılaştığınız problemleri detaylı bir şekilde [email protected] adresine ya da 0312 394 00 14 nolu telefon ile destek hattımıza bildiriniz.

10.000 ' den fazla ilaç ve bu ilaçlara ait 7.000 den fazla prospektüs bilgisi artık cebinizde.

İnternet bağlantısı olmadan çalışabilen İlaç Bank ile artık istediğiniz yerde ve zamanda ilaç bilgilerine ulaşmak çok kolay.

İlaç Bank' ta

* İlaç adına göre
* Etken Maddeye göre
* Firma adına göre
* ATC numarasına göre
* Barkod numarasına göre
* Endikasyon bilgisine göre
* Kullanım şekline göre
* Yan etkilerine göre
* İlaç etkileşim bilgilerine göre

arama yapabilirsiniz.


* İlaç bilgileri her hafta düzenli olarak güncellenmektedir. Güncelleme içeriğine Sağlık Bakanlığı tarafından yeni eklenen ilaçlar ve önceki ilaçlara ait fiyat , SGK tarafından ödenip ödenmedigi bilgisi , reçete türü ve barkod bilgisi dahildir. Uygulamanın ücretli olmasının en büyük nedeni düzenli olarak yapılan bu güncellemelere harcanan iş gücüdür.

* Haftalık güncellemeye prospektüs bilgileri dahil değildir.

* Lütfen uygulamayı satın almadan önce İlaç Bank'ın özelliklerini ve ekran görüntülerini dikkatlice inceleyip kararınızı veriniz.

İlaç Bank 3 ana kısımdan oluşur.

1- İlaçlar. Bu kısımda İlaç adı , etken madde ve firmaya göre arama yapabilirsiniz. Arama sonucunda bulunan ilaçlardan istediğinize tıklayarak ilgili ilacın detay bilgisine ulaşabilirsiniz. Yine bu ekrandan prospektüs bilgisini , üretici firmanın diğer ilaçlarına ve aynı etken maddeye sahip diğer ilaçları görebilirsiniz.

2- Gelişmiş. Bu kısımda ATC No , barkod , endikasyon gibi detaylı arama yapabileceğiniz seçeneklerden birini seçip arama yapabilirsiniz. Arama sonucunda bulunan ilaçlardan istediğinize tıklayarak ilgili ilacın detay bilgisine ulaşabilirsiniz. Yine bu ekrandan prospektüs bilgisini görebilirsiniz.

3- Güncelleme. Bu kısımda yeni eklenen ve mevcut durumunda güncelleme yapılmış (fiyat , reçete türü , ödeme durumu) olan ilaçları internet üzerinden güncelleyebilirsiniz. Uygulama otomatik olarak güncelleme yapmamaktadır. Güncelleme işlemini kullanıcı programın altında bulunan Güncelleme düğmesine tıklayarak ulaşabileceği Güncelleme sayfasın da ki ilgili düğmeye basarak kendisi yapmalıdır. Düğmeye basıldığında sunucudan ilaç bilgileri kontrol edilecek ve güncelleme varsa telefonunuza yansıtılacaktır.

* Türkçe karakterlerde problem yaşıyorsanız lütfen cihazınızın Dil seçeneğinin Türkçe seçili olduğundan emin olunuz.

* İlaç Bank herhangi bir şekilde cihazınızda çalışmazsa Apple ' dan ücret iadesi talep edebilirsiniz.

Bu uygulama bilgilendirme amaçlıdır ve doktorunuza başvurmadan kesinlikle ilaç veya başka tedavi yöntemlerini kullanmayınız. Çeşitli ilaç veya başka tedavi yöntemlerinden doğacak sorunlardan firmamız sorumlu değildir. Uygulamamızı kullananlar bu şartları kabul etmiş sayılır.

İlaç Bank ile ilgili görüş ve önerileriniz bizler için değerlidir. Lütfen görüş ve önerilerinizi bizlere bildiriniz.

KALEMZEN YAZILIM MÜHENDİSLİK DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ., Hacettepe Üniversitesi İvedik O.s.b. Teknokenti, Melih Gökçek Bulvarı No:61 Ofis:26 Yenimahalle, Ankara, Türkiye

What's New in Version 1.14

iOS 7.x , iOS 8.x ve iOS 9.x için güncelleme yapıldı
Arama işlemlerinde hata alıyorsanız uygulamayı silip yeniden yüklemelisiniz.

Screenshots

Screenshot 1 of 9 Screenshot 2 of 9 Screenshot 3 of 9 Screenshot 4 of 9 Screenshot 5 of 9 Screenshot 6 of 9 Screenshot 7 of 9 Screenshot 8 of 9 Screenshot 9 of 9