CafCaf


CafCaf
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Cafcaf Mizah Dergisi, Türkiye’de mizah dergileri içinde benzersiz bir yere sahiptir. Türk mizah dergilerinin büyük bir çoğunluğu sol görüşü benimser. Bu dergiler genellikle her ne olursa olsun siyasal iktidara muhalif duruşa sahiptir. Ancak hâkim finans odaklarına ve vesayete karşı bir duruş sergilemezler. Bu yönüyle çoğu zaman bu dergilerin adalet duygusunu ve hakkı teslim etme hassasiyetini yitirdiğine tanık oluruz. 90’ların sonunda mizah dergileri çıplaklığı, cinselliği ve küfrü çokça mizah malzemesi olarak kullandı. “Kirli mizah” olarak tanımlanan bu usul özellikle yeniyetme gençler tarafından ilgiyle karşılandı ve ahlaken yıpranmalarına sebep oldu.

Bu uygulama içinde dergi aboneliği satınalma olanağı sunulmaktadır.

Aylık abonelik – 6,49 TL (iptal edilmediği sürece her ay alınır)

Aboneliğiniz, dönem sonundan en az 24 saat önce kapatılmadığı takdirde, otomatik olarak yenilenecektir.
Hesap ayarlarında abonelik tercihlerinizi değiştirmesiğiniz takdirde,dönem sonundan önceki 24 saat içinde, iTunes hesabınıza işlenecektir.
Aboneliklerinizi, hesap ayarları bölümünden değiştirebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz döneme ait sayıya dair satınalmanın iptali mümkün değildir.

Gizlilik Koşulları için http://journals.sbfstealth.com/privacy-policy-tr/

What's New in Version 1.1

iOS8 BUG fixes

Screenshots

Screenshot 1 of 7 Screenshot 2 of 7 Screenshot 3 of 7 Screenshot 4 of 7 Screenshot 5 of 7 Screenshot 6 of 7 Screenshot 7 of 7