Kelime Oyunu™


Kelime Oyunu™
  • Publisher: Kuka
  • Genre: Word
  • Released: 4 Dec, 2011
  • Size: 12.9 MB
  • Price: FREE!
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Televizyonların en çok sevilen yarışma programı Kelime Oyunu artık cebinizde, tabletinizde!

Siz de kelime bilginize güveniyorsanız hodri meydan!

Birbirinden zorlayıcı yüzlerce kelime sizleri bekliyor! Önce kendi kelime bilginizi en kısa sürede, en az harfi alarak bulduğunuz kelimeler üzerinden sınayın, daha sonra aldığınız puanlarla arkadaşlarınızla yarışın.

Nasıl mı? Size verilen 4 dakikalık süre içinde sırasıyla ikişerli olarak gelen 4,5,6,7,8,9 ve 10 basamaklı kelimeleri verilen açıklamaya göre en kısa sürede doğru tahmin edin, harf sayısıyla orantılı olarak doğru bildiğiniz kelimelerden puanlar kazanın.

Eğer sorulan kelimeyi bilemeyeceğinizi düşünüyorsanız “Harf Al” diyerek tahmin şansınızı arttırabilirsiniz. Ancak kelimenin rastgele bir yerinden gelecek bu yardımcı harfin kaybedeceğiniz 100 puan değerinde olduğunu unutmayın. Bu yüzden size tavsiyemiz bu yardımcı harfi kelimeyi iyice sorgulamadan kullanmamanız.

Kelime oyunda puanlarınız açılmamış her harf için 100’er puan olarak hanenizde birikiyor. Kelime oyunda zamana karşı yarıştığınızı asla unutmayın. Hedefiniz en kısa sürede, en az harf yardımıyla doğru cevabı verebilmek. Oyun sonunda sizinle aynı puanlara sahip rakiplerinizin önüne oyun sonunda kalan dakikalarınızla geçebilirsiniz.

Kelime Oyunu'nu yükledikten sonra tekrar dilediğiniz kadar oynayabilir, puanlarınızı geliştirebilirsiniz. Oyunun sonunda beğendiğiniz bir puanınızla yarışmaya katılıp günün, haftanın ya da ayın birincisi olabilmek için şansını deneyebilirsiniz.

Kelime Oyunu'nda Ekstra Kelime Paketi ile yepyeni 700 kelimeyle, Kelime Oyunu eğlencesine ara vermeden devam edebilirsiniz.

Kelime Oyunu çok yakında farklı temalı özel paketleriyle (Spor, Müzik, Sinema, Yemek vs.) sizlerle birlikte olacak. Güncellemelerimizi takip etmeyi unutmayın.

İyi eğlenceler!

What's New in Version 1.2

Düzeltme ve iyileştirmeler.

Screenshots

Screenshot 1 of 10 Screenshot 2 of 10 Screenshot 3 of 10 Screenshot 4 of 10 Screenshot 5 of 10 Screenshot 6 of 10 Screenshot 7 of 10 Screenshot 8 of 10 Screenshot 9 of 10 Screenshot 10 of 10