Sanapsis Suomi


Sanapsis Suomi
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Sanapsis on aikuisneurologisen puheterapian suunnitteluun ja toteutukseen luotu puheterapiasovellus, joka on tarkoitettu laillistettujen puheterapeuttien käyttöön.

Sanapsis tarjoaa puheterapeutin käyttöön laajan valikoiman erilaisia harjoituksia. Sovellus tarjoaa terapeutille ideoita terapian suunnitteluun sekä kuva-ja teksti materiaalin harjoitusten läpiviemiseen asiakkaan kanssa. Sanapsiksesta löytyy harjoituksia monen tyyppisiin harjoituksiin ja sitä voi hyödyntää niin vaikeasti afaattisten kuntoutujien kanssa kuin lievien kielellisten häiröiden kohdalla.

Jokainen harjoitus sisältää ohjeet siitä, miten harjoitusta käytetään, mitä kannattaa tehtävän aikana observoida ja miten harjoituksesta voi jatkaa terapiassa eteenpäin.

Sanapsis on suunniteltu hyödynnettäväksi puheterapiassa, kuntoutujan ja puheterapeutin yhteistyön välineenä. Sanapsista ei ole tarkoitettu itsenäiseen harjoitteluun. Jos et ole puheterapeutti vaan etsit ohjeita ja neuvoja itsenäiseen harjoitteluun, ota yhteyttä laillistettuun puheterapeuttiin. Otamme aina mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia osoitteessa [email protected].

What's New in Version 3.2

Käytettävyysparannuksia

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5