iPray Nederlands


iPray Nederlands
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Inspiratie voor elke dag!
iPray geeft elke dag een nieuw gebed.
Je hebt elke dag inspiratie, en je band met de Heer te versterken, voel bemoediging op elk moment van de dag, De Heer is als Gids en Beschermer steeds bij je door de gebeden.
De gebeden zijn in moderne taal geschreven. Onder het gebed staat de bron in de bijbel. vb: Here Jezus, dank u voor deze vredige plek en dit rustige moment waarop u mij hoogstpersoonlijk dat grote geheim toefluistert waar ik zo’n behoefte aan heb: “Ik hou van je!” Amen Psalm 32:7:

Je kunt de favoriete gebeden opslaan, je hebt geen internet nodig als je de app eenmaal hebt, geen reclames, intenser dan via email, je kunt je favoriete afbeelding kiezen.

Waarom deze app iPray? Francine: “Elke dag het woord van God te horen heeft me stabiliteit gegeven in mijn leven. Het heeft me de kracht gegeven rechtop te blijven staan in moeilijke tijden. Ik dank God voor zijn liefde, zijn steun en zijn genade. Sinds ik Zijn woord elke dag hoor en Hem steeds beter begrijp zijn er deuren voor me open gegaan. En dat heeft me persoonlijke groei en vrede gegeven. Ik wil met deze app God danken voor alles wat Hij voor mij gedaan heeft, op deze manier hoop ik Zijn woord te verspreiden op een hele nieuwe manier.”

What's New in Version 2.0

In deze app is het volgende nieuw:
- de look
- de fonts
- de connectie met facebook
- de connectie met itunes
- u kunt uw naam boven het gebed schrijven
- alle buttons zijn in het Nederlands
- de afbeelding van Jezus op de home page blijft staan, en is nu los van het gebed.

Screenshots

Screenshot 1 of 5 Screenshot 2 of 5 Screenshot 3 of 5 Screenshot 4 of 5 Screenshot 5 of 5