Barcamp Brno


Barcamp Brno
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Tato aplikace slouží všem návštěvníkům brněnské konference Barcamp 2016. Umožňuje snadnou orientaci v programu konference s možností sestavit si vlastní plán přednášek.

Dále můžete hodnotit jednotlivé přednášky, sledovat aktuální dění v sekci Novinky, propojit se s přáteli nebo vyměňovat kontakty se všemi zajímavými lidmi, které na Barcampu potkáte.

O Barcampu

První Barcamp v Brně se uskutečnil již v roce 2010. Poslední ročníky probíhají na půdě FIT VUT a účast se pohybuje okolo 1000 účastníků.

Barcamp je mezinárodní síť otevřených konferencí a workshopů, obyčejně se zaměřuje na nové trendy v internetových aplikacích, designu, nových technologiích, médiích, reklamě, podnikání a dalších souvisejících oborech.Více informací najdeš na www.barcampbrno.cz.

What's New in Version 2.0

Přinášíme vám novou verzi aplikace Barcamp upravenou speciálně pro ročník 2016. Druhá verze přináší řadu oprav a vylepšení.

- nově můžete hodnotit přednášky - buďte na přednášející hodní :)
- s novou sekcí Novinky vám již nic neunikne!
- sledujte, kteří přátelé jsou s vámi na Barcampu (zatím jen z Facebooku)
- potkáte-li někoho úžasného, nezapomeňte si s ním vyměnit vizitku v naší aplikaci

Užijte si konferenci! Budeme se těšit na zpětnou vazbu.

*Budu k vám upřímný. Testovali jsme o 106, ale je možné, že v tak velkém množství návštěvníků se nějaký šotek najde :) Zpětnou vazbu k aplikaci prosím směřujte na vývojáře.

Screenshots

Screenshot 1 of 3 Screenshot 2 of 3 Screenshot 3 of 3