Sirkler - Rutetider i Norge


Sirkler - Rutetider i Norge
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Sirkler gir deg Norges kollektiv-rutetider rett på din iPhone og Apple Watch. Et øyekast på klokka og du vet om du har god tid eller om du må løpe til bussen, trikken, t-banen eller toget, nå slipper du å dra opp mobilen!

Med mobilapplikasjonen kan du legge til favoritter, enten som holdeplasser eller kartlokasjoner. Hvis du legger til holdeplasser vil de automatisk bli valgt når du er i nærheten av dem. Da slipper du å fikle med å velge riktig holdeplass når du skal til og fra jobb.

Om du bare er interessert i hvilke linjer som går fra stoppet du er på nå så kan du velge blant nærmeste stopp rundt deg og få listet opp alle ruter som går derfra.

Befinner du deg på et sted du ikke har vært før? Vet du ikke hvilken linje som tar deg dit du vil? Da kan du velge blant dine favoritter og få opp raskeste vei dit.

Under testingen av appen har vi fått gode tilbakemeldinger på at brukere oftere har rukket bussene og trikkene de må ta til jobb hver dag. Vi håper at appen kan hjelpe flere enn oss! Hvis du har noen forslag til forbedringer eller andre konstruktive tilbakemeldinger så vil vi gjerne kontaktes på [email protected].

All data som vises blir hentet fra Entur. Appen krever tilgang til lokasjon og internett.

What's New in Version 3.2

** Sirkler 3.2 **

* Lagt til nærmeste favoritter øverst på holdeplass-siden.
* Man kan nå legge til som favoritt ved å trykke på hjertet når man har valgt en holdeplass.
* Oppdatert reisesiden. Reisesiden har nå bedre støtte for å velge tidspunktet man drar på, samt å bytte start-posisjon og slutt-posisjon.
* Lagt til støtte for themes så man kan bestemme om man vil ha det klassiske, lyst eller mørkt utseende. Disse er også tilgjengelige på Apple Watch!

...og selvfølgelig litt generell bugfiksing og forbedringer.

(Pst...! Man kan nå swipe vekk valgt holdeplass fra høyre mot venstre om man vil velge en annen i nærheten, eller bare velge en favoritt i den nye favorittvelgern!)

Screenshots

Screenshot 1 of 4 Screenshot 2 of 4 Screenshot 3 of 4 Screenshot 4 of 4