Bihari Napló


Bihari Napló
Download on the AppStore Click here to request a review of this app

  • App Store Info

Description

Táblagép, vagy okostelefon? A Bihari Napló applikációval digitális előfizetőink bármelyiken, bármikor olvashatják kedvenc napilapjuk legfrissebb kiadását. De miben több ez, mint a nyomtatott újság?
A Bihari Napló-applikációjával egyszerre kétféle platformból is választhat: egyrészt pdf-alapú, lapozható digitális újságot, másrészt egy új webfelületet kínálunk, ahol minden kapcsolódó képgalériát is átböngészehet.

Mit kínálunk?
- Interaktív felületet, ahol a cikkeket nemcsak kényelmesen olvashatja, de azonnal meg is oszthatja barátaival (Facebook, Google+, Twitter, email stb.)
- Offline is olvashatja a már letöltött lapszámokat.
- Könyvjelzőket helyzhet el, böngészheti archív lapszámainkat is.
- A digitális előfizetőként nem marad le a péntekenként megjelenő Műsorhét című tévémagazinunkról, sőt további tematikus magazinjainkat is elolvashatja az appban!
- Az alkalmazásból közvetlenül elérheti a biharinaplo.ro oldalunkat, ahol a mobileszközre optimalizált felületünk segítségével bármilyen készüléken élmény teli olvasást biztosítunk lapozható képgalériákkal, grafikákkal.

What's New in Version 3.0

Új elrendezés

Screenshots

Screenshot 1 of 7 Screenshot 2 of 7 Screenshot 3 of 7 Screenshot 4 of 7 Screenshot 5 of 7 Screenshot 6 of 7 Screenshot 7 of 7